Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині 20-річний ревнивець перерізав горло своїй коханій

14 червня 2010, 12:14
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 червня 12:14

Кривава трагедія на Житомирщині. В одному з сіл Коростенського району молодик застав кохану в ліжку з іншим, убив її кухняним ножем, а потім спокійно поїхав на роботу. Як розвивалася драма на кшалт шекспірівської - знають наші кореспонденти.

Він любив лише її, а вона - не лише його. Й одного дня 20-річному молодикові це набридло. Він приїхав до милої в гості, з товариством вони розважалися.

Затриманий:

- Ми гуляли цілий день, уху варили, гралися, прикалувались там, в карти гуляли. Випивали горілку.

І якщо з самогоном у селі не клопіт, то цигарок увечері купити ніде. Тому молодик подався до найближчого міста - Коростеня. Повернувся вдосвіта, коли все товариство спало. Кохана лежала в ліжку з іншим. Побачене шокувало парубка, він схопив ножа й перерізав милій горло.

Затриманий:

- Зайшовши в хату, побачив її голою, і він голий. Навєрно, злость, чи ревнощі. Не знаю, як це називається.

Після скоєного - наче й не було нічого, поїхав на роботу. Правоохоронці, що приїхали на місце кривавого злочину, одразу збагнули: шукати потрібно хлопця вбитої. І хоча ніхто не знав ні прізвища, ні місця мешкання парубка, його затримали того самого дня.

Леонід Білошицький, заступник керівника Коростенського МВ міліції:

- Було встановлено, що даний злочин скоїв житель Лугинського району, хлопець ’90 року народження, який протягом 10 годин був затриманий в Київській області. на даний час проводим перевірку.

На 20-річного ревнивця чекає чималий термін ув'язнення, адже він уже мав клопіт із законом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.