Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганській області хлопець зарізав дівчину у відповідь на ляпас

14 червня 2010, 13:05
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 червня 13:05

Вечірка для двох знайомих мала закінчитися ніччю кохання в кущах місцевого парку. Утім, останньої миті дівчина передумала. Юнак різкої зміни настрою коханої не зрозумів і вдарив. Коли вона впала, він перерізав їй горло склом і спокійно пішов додому.

Того дня двоє юнаків та двоє дівчат вирушили на один із пляжів Антрацита. Увечері до них приєднався третій хлопець. Між ним та однією зі знайомих виникла симпатія. Тож коли стемніло, він пішов її проводжати. Довів до найближчих кущів - запропонував кохатися. Дівчина, начебто, погодилася. Аж раптом передумала.

Максим, затриманий:

- Вот так вот. Она по чему, чем ударила?

- Своей рукой пощечину.

- Левой, правой рукой?

- Правой по левой щеке.

Що саме не сподобалося дівчині й чому різко змінився її настрій - невідомо. Та той ляпас став для нею фатальним. Розлючений юнак двічі вдарив знайому, схопив скло і перерізав їй горло.

В'ячеслав Добриднев, старший оперуповноважений Антрацитівського МВ міліції:

- Оскорбила его, ударила, дала ему пощечину, и после этого, как он сказал, первым попавшимся предметом - стеклом ударил ее в горло.

Дівчина померла миттєво. А хлопець викинув закривавлений одяг і спокійно пішов додому спати. Уранці до нього завітали міліціянти.

В'ячеслав Добриднев, старший оперуповноважений Антрацитівського МВ міліції:

- После проведения осмотра по месту жительства и окрестной улице, была найдена одежда подозреваемого, на которой обнаружены следы крови.

Мати затриманого й досі не йме віри, що син скоїв жорстоке вбивство. Такої думки й однокурсники затриманого. Кажуть, приятель ніколи не був бешкетником, добре навчався. Причину раптової агресії парубка тепер шукають психіатри.

Інна Мірошниченко, старший слідчий Антрацитівського МВ міліції:

- Назначена судебно-психиатрическая экспертиза, будут работать психиатры, психологи. Может быть, причина кроется в нарушении психики.

Юнака затримали й на час досудового слідства посадовили за грати. Якщо лікарі визнають хлопця осудним, бути йому в тюрмі років 15.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.