Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Київські міліціонери за один рейд затримали 24 повії

15 червня 2010, 13:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 червня 13:35

Поєднують приємне з корисним вітчизняні міліціянти. Вони оголосили війну нічним метеликам та будинкам розпусти і вирушили в рейд по кублах.

Ці хлопці довго не розмовляють. Застукали на найгарячішому. На підлозі невеликих кімнаток - використані презервативи. На вішалці - пікантно залишений бюстгалтер. Клієнтів тут - як тарганів. Разом з повіями найбільше бояться не міліції, а телекамер.

Ця жінка - хвойда зі стажем. У бізнесі - з дев’яносто четвертого року.

Затримана:

- Были маленькие дети, а во-вторых - постоянная нехватка денег. Работа сокращалася, союз распадался.

Щоночі вона отримує від п'ятисот до семисот гривень. Каже, якось вирішила кинути цей бізнес. Та довго без роботи не витримала. Гроші тут важливіші за честь.

Затримана:

- А почему после перерыва решили вернутся?

- Назад наверстать свое.

- Упущенное?

- Да.

Стережіться, нічні метелики та будинки розпусти. Міліціянти оголосили проституції війну. Перевіряють перш за все сауни, нічні бари і траси.

Ярослав Липчий, заступник керівника управління ГУ МВС у Київській області:

- В ході операції було затримано 24 повії. Їх доставили у райвідділок, з даними особами було проведено профілактичну бесіду, вони поставлені на облік.

Клієнтів не чіпають. В'яжуть тільки шльондр та сутенерів.

Ярослав Липчий, заступник керівника управління ГУ МВС у Київській області:

- Відносно повій, на яких складено адмінпротоколи, проти них буде складений штраф. Адміністративними комісіями при міських виконавчих комітетах. Відносно звідництва і сутенерства порушено карну справу.

Лахудр - як завжди, відпускають, а от сутенера можуть відправити за грати. Чинне законодавство передбачає за звідництво до п'яти років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.