Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У дворі будинку мера Трускавця стався вибух

15 червня 2010, 13:56
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 червня 13:56

Трускавецький мер вважає, що йому пощастило: вибух на його подвір'ї не спричинив особливих проблем. Та міський голова підозрює, що такі акції можуть повторитися. Адже на його місце претендують, щонайменше, семеро конкурентів.

Жінка та теща трускавецького мера не хочуть розповідати про вибух. Саме вони були в помешканні, коли невідомі кинули на подвір'я гранату. Лев Грицак про ці події дізнався лише ввечері наступного дня, та одразу ж висунув версію: його хочуть позбутися політичні опоненти.

Лев Грицак, трускавецький міський голова:

- Я вважаю, що це є загострення політичної боротьби перед виборами до органів місцевого самоврядування. Конкретно я не можу зараз сказати про свої підозри, є багато версій, справу передано до обласного управління внутрішніх справ.

Сусіди міського голови Трускавця теж мають свої версії. Вони подейкують, що Лев Грицак для багатьох став кісткою в горлі. Тому вибух пояснюють не інакше, як помстою олігархів, що не отримали ласий шматок землі.

Володимир, сусід міського голови:

- То міські, які щось від нього хочуть, а він не дає.

Правоохоронці наразі не поспішають із висновками. Наголошують на таємниці слідства.

Денис Харчук, керівник відділу ГУМВСУ у Львівській області:

- Є версії, але я не хотів би на даний час їх озвучувати. Були вилучені рештки вибухового пристрою, які направлені в даний час на проведення експертизи, порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Лев Грицак говорить, що йому пощастило - вибух не завдав особливих збитків: повибивало шибки у нього та сусіда. Але насправді, запевняє посадовець, зловмисники хотіли накоїти більшої біди.

Лев Грицак, трускавецький міський голова:

- Граната потрапила у таке місце, за бордюр, що бордюр взяв на себе всю силу вибуху. Загалі планувалося підірвати машину.

Постраждалий переконаний, що граната була не учбова, а бойова. Та вибух на подвір'ї - то лише півбіди. Мер розповідає, що тієї таки ночі спалили його будинок на озері.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.