Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 3 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі нетверезий молодий чоловік викрав "Мерседес"

15 червня 2010, 16:28
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 червня 16:28

Хотів покататися на велосипеді, а взяв "Мерседес". У Запоріжжі нетверезий молодик примудрився вкрасти з автостоянки маршрутне таксі. Затримати "спринтера" правоохоронці змогли тільки за годину.

27-річний молодик посварився з дружиною. З горя хильнув оковитої та пішов на автостоянку, де знаходився його велосипед. Тепер каже, що хотів розвіятися на двоколісному. Однак побачив мікроавтобус "Мерседес" з ключами в замку запалення й відразу змінив рішення.

Затриманий:

- Зачем в чужую машину полез?

- Пьяный, покататься.

- А как ты в машину попал?

- Та она открытая была.

Виїжджаючи з майданчика, п’яний як чіпок викрадач ледь не зніс сторожку. Переляканий охоронець викликав міліцію. Стражі порядку почали курсувати вулицями й незабаром помітили "нетверезу" маршрутку.

Володимир Гаранін, старший інспектор ДАІ м. Запоріжжя:

- Наряд, проезжая на пересечении улиц Красной и 8 Марта, заметил подозреваемый автомобиль, перекрыл ему дорогу, авто остановилось, водитель был задержан.

Затриманого доправили до райвідділку. За крадіжку він буде відповідати перед законом. Ще й власним коштом ремонтуватиме пошкоджений під час прогулянки "Мерседес".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.