Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську чоловік облив дружину бензином і підпалив

16 червня 2010, 14:58
Дата ефіру/події: Середа, 16 червня 14:58

Луганець облив подружку бензином і підпалив. Так закінчилася сварка у цій родині. Полум'я на дружині гасив сам. Коли приборкав, виявилося, що у жінки опіки 30-ти відсотків шкіри. Їй вже зробили першу операцію й почали пересадку шкіри.

Того вечора 38-річний Вадим разом з коханою повертався з гостин. У крамниці чоловік хильнув горілки і запив її пивом. Вже біля власного подвір'я пара почала сваритися. Зайшовши до будинку, благовірний вихопив пляшку з бензином, облив кохану рідиною і підпалив.

Вадим, затриманий:

- Ну, я хотел у нее бутылку забрать, а она открыта. Она на себя потянула, получилось, что выхлюпнулась. У меня в зубах была сигарета, я хотел у нее бензин забрать, и получилось что я дернул, и на нее попал.

- И что, она воспламенилась на ваших глазах?

- Да.

Жінка спалахнула наче смолоскип, чоловік швидко отямився й почав її гасити. Приборкав вогонь та побіг за допомогою. Нещасну доправили в лікарню з травмами шиї, обличчя та рук.

Ігор Тамара, лікар Луганської клінічної лікарні:

- Были произведены противошоковые мероприятия в виде медикаментозной терапии, а также произведена операция. На данный момент состояние больной тяжелое. Тяжесть обусловлена площадью и глубиной термического поражения.

З лиходієм розбирається міліція. Він і далі переконує: підпалив випадково.

Олександр Ребус, керівник відділення Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- Данные телесные повреждения ей же причинил ее сожитель, житель города Луганска, после распития спиртного напитка. На данный момент гражданин задержан. Проводится разбирательство.

Проти палія порушили кримінальну справу - за умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень. Якщо провину доведуть у суді, ближчі 8 років гратися бензином і сірниками він не буде.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.