Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві скоєно розбійний напад на "Ощадбанк"

17 червня 2010, 09:13
Дата ефіру/події: Четвер, 17 червня 09:13

У Києві знову пограбували банк. За стандартною схемою - увірвалися в масках, погрожували зброєю, почистили касу й зникли. Міліція кинулася на пошуки зловмисників. Поки що результатів немає.

Володимир Олександрович йде до "Ощадбанку" у справах. Пенсіонер обурений, що його туди не пускають, та ще й понавішували якихось стрічок. Навіть умовляння міліції та дружини не йти на місце злочину не допомагають.

Лише за п'ятнадцять хвилин чоловік збагнув: сьогодні банк не відчинять, бо пограбували.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Мешканці сусідніх будинків кажуть, що до цього відділення ощадбанку грабіжники завітали не вперше. Один раз його вже грабували - взимку.

Після зимового інциденту на відділення, де до того не було ніякої охорони, керівництво грошей не пошкодувало.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Після того, як було здійснено перший, керівництво "Ощадбанку" прислухалось до порад правоохоронців. Там було броньоване скло і камера відеоспостереження.

Однак ні камера, ні тривожна кнопка, ні охорона не допомогли. Банк знову обчистили. Винесли сорок тисяч гривень.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Двоє чоловік забігали в банк, розбили кувалдою броньоване скло і під загрозою застосування вогнепальної зброї забрали у касира близько 45 тисяч гривень.

Мало того, що скло кувалдою розбили, так ще й стріляли. Мешканці сусідніх будинків кажуть, гадали, що то петарди, але згодом зрозуміли: не до жартів. А ще ходять чутки, що вдруге "Ощадбанк" грабують не просто так.

Володимир Бевза, мешканець м. Києва:

- Каже, що у них там людина своя, бо це вже у них другий раз, і там поставили якусь сигналізацію, і тільки в певний момент вона відключається, коли привозять гроші.

Міліція розшукує зловмисників. Задіяли план-перехоплення. Зовнішності злочинців ніхто не розгледів. Однак свідки чітко вловили характерний для кавказців акцент. По цих прикметах і орієнтуються.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.