Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Львівські оперативники затримали 15-річного розбійника з Закарпаття

17 червня 2010, 14:20
Дата ефіру/події: Четвер, 17 червня 14:20

Правоохоронці поки з'ясовують усі "подвиги" зловмисника. Вже відомо, що на його карбі - розбійний напад на студентку у Львові, ножове поранення ще однієї дівчини та декілька крадіжок.

Приїхав до Львова заробити грошенят. Та замість шукати роботу підліток вимахував ножем і грабував.

Затриманий:

- Приїхав сюди, до Львова, щоб заробити гроші, поїхати у Фастів до тітки. Почав гуляти по Львову. Потім ввечері побачив одного дядька, він спав. Я в нього витягнув телефон.

"Пригоди" закарпатця у Львові на тому не скінчилися. Наступного дня він перестрів у парку дівчину. Намагався видерти у неї торбинку, та галичанка виявилася не з лякливих - вмить заховала сумку за спину. Тоді розлючений нападник дістав ножа.

Затриманий:

- Побачив у лісі одну дівчину. Вона йшла лісом. Я хотів відібрати у неї сумку, вдарив її в ногу ножем. Вона почала кричати. Я втік.

Утікаючи, лиходій побачив ще одну дівчину. Та розмовляла телефоном. Підліток підскочив до неї і вдарив ножем у спину. Ще й вирішив зґвалтувати бідолаху. Однак останньої миті передумав.

Затриманий:

- Вона мене попросила. Каже: "Я стікаю кров'ю, пусти мене. Я побачив кров, перелякався…"

Зловмисник відібрав у жертви кульчики, дві каблучки, телефон та гроші. Жертву кинув у парку, а сам чкурнув куди очі бачать.

Після зустрічі з розбійником дівчина потрапила до реанімації.

Богдан Сидорик, співробітник Личаківського РВ міліції м. Львова:

- Поступило повідомлення з другого травмпункту восьмої лікарні про те, що з проникаючим ножовим пораненням поступила дівчина. Тілесні ушкодження там ще були невідомі. При виїзді до лікарні було встановлено, що дійсно є проникаюче поранення у печінку, ножове поранення заділо печінку і грудну клітку.

Правоохоронці стали шукати злочинця. Склали його приблизний портрет.

Богдан Сидорик, співробітник Личаківського РВ міліції м. Львова:

- Було залучено додаткові сили, працівників "Беркуту", і по картотеці встановлено приблизно особу, яка могла скоїти цей злочин.

Аби затримати "гастролера", оперативникам довелось добряче попотіти. Кайданки замкнулися на його руках, щойно повернувся додому, на Закарпаття.

Богдан Сидорик, співробітник Личаківського РВ міліції м. Львова:

- З села Волинець він поїхав до тітки у Фастів. Після цього ми отримали інформацію, що він з Фастова вертається назад до інтернату, де він знаходиться, фактично, на забезпеченні. І було здійснено повторний виїзд у інтернат в місто Перечин, де його було затримано. Опору він не чинив.

Хлопець зізнався у скоєному. Незважаючи на юний вік, він і раніше мав проблеми з законом. Правоохоронці поки з'ясовують, що ще встиг накоїти закарпатець на Львівщині. Наразі його звинувачують у розбійних нападах та крадіжках.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.