Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові правоохоронці затримали чергового наркоторгівця

17 червня 2010, 15:02
Дата ефіру/події: Четвер, 17 червня 15:02

Правоохоронці затримали львів'янина, який торгував марихуаною. При собі мав більше сорока згортків дурману. А в його помешканні виявили ще п'ять з половиною кілограмів зілля. Вартість усієї партії - понад 160 тисяч гривень.

Спіймали наркодилера "на гарячому" на одній із львівських вулиць. Він саме продав наркотик черговому клієнтові. За згорток марихуани правив 40 гривень. Вочевидь, сподівався вторгувати ще не одну сотню - мав із собою 42 пакунки.

Сергій Кусько, заступник керівник управління ГУМВС України у Львівській області:

- В Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків надійшла оперативна інформація про те, що невстановлена особа активно займається збутом канабісу, більш відомого як наркотичний засіб "марихуана", в Залізничному районі міста Львова. Проведеними оперативно-розшуковими заходами ця особа була встановлена. Ним виявився мешканець міста Львова, при затриманні якого було виявлено та вилучено 42 пакети марихуани, готових до продажу.

Під час огляду затриманий поводився агресивно й всіляко заперечував свою причетність до торгівлі зіллям.

Затриманий:

- Я не продавав нічого!

Правоохоронці вирішили перевірити квартиру, яку винаймав чолов’яга. Оселя виявилася заваленою марихуаною. Дурман залишалося тільки розфасувати.

Сергій Кусько, заступник керівник управління ГУМВС України у Львівській області:

- Цю марихуану він зберігав у квартирі, на якій проживав. При проведенні обшуку було вилучено 5,5 кілограмів вже готового наркотичного зілля.

І то не все. У підвалі затриманого поміж старих речей знайшли ще кілька пакетів з наркотиком. Загалом у наркодільця вилучили 6 кілограмів дурману.

Сергій Кусько, заступник керівник управління ГУМВС України у Львівській області:

- Зазначена кількість становить приблизно 163 тисячі гривень по цінах "чорного ринку".

Проти зловмисника порушили кримінальну справу. Правоохоронці з'ясовують, скільки часу чоловік продавав зілля та де його брав.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.