Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині міліціонери знайшли злодія під стелажем

17 червня 2010, 14:57
Дата ефіру/події: Четвер, 17 червня 14:57

Гутаперчевий злодій. Рятуючись від міліції, крадій заліз під стелаж з продуктами. Проте, навіть така вражаюча гнучкість не врятувала його від покарання.

О п'ятій ранку до Державної служби охорони надійшло повідомлення - в магазині міста Нового Роздолу спрацювала сигналізація.

Богдан Сопіла, співробітник ДСО Львівської області:

- В ніч з неділі на понеділок в 5:10 на пульт поступив сигнал тривоги з охороняємого магазину. Оператор ПЦС повідомила, що спрацювала сигналізація. Ми з місця відстійника рушили сюди. Під'їжджаючи, оператор повідомила, що є рух. Коли ми під'їхали, побачили, що решітка відігнута.

Крамницю відчинили і правоохоронці стали шукати крадія.

Тарас Бохонко, співробітник ДСО Львівської області:

- Зайшли в приміщення, оглянули кожне приміщення, обстежили операційний зал, касу, зайшли в складське приміщення. Знайти було важко. Оглянули тут і там, і знайшли там, де ніхто не сподівався.

У шпарині під полицями, на підлозі помітили притаєного чоловіка. Зловмисник ще й прикрився коробками. Неймовірно гнучкого лиходія скрутили. В кишенях, рукавах та навіть шкарпетках затриманого знайшли поцуплені гроші, п'ять з половиною тисяч та картки поповнення рахунку на сімсот гривень.

Остап Попович, керівник відділення Новороздільського МВ міліції:

- Гроші були при ньому, але при затриманні він намагався позбутися їх, щоб таким чином уникнути покарання, скинути речові докази.

Вже згодом у райвідділку 20-річний молодик скаржився на безробіття та нелегку долю.

Затриманий:

- Роботи не було, треба було хотя би погуляти з дівчиною. Не знаю, не було роботи й іншої можливості знайти грошей.

Каже, тієї ночі не планував лізти до магазину. Просто проходив повз, як раптом майнула думка.

Затриманий:

- Зламав решітку, таку, як зараз тут на вікні, дерев'яним бруском. Зайшов в середину, відкрив шухляду, подивився - нема грошей. Зайшов в другу кімнату, підсобне приміщення. Був сейф, а в сейфі в коробці лежав ключ. Відкрив тим ключем сейф, витягнув гроші, карточки поповнення. Тільки підходити до вікна - як приїхала охорона. Я сховався в магазині. Мене знайшли.

Андрій розповів, що це вже не перша його крадіжка. Зізнається, десь із березня він з друзями частенько ходив на діло.

Затриманий:

- Ще друзья якось так: "Йдем десь щось вкрадем". Погодився та й пішли. І от ходили так з одним з другим.

Правоохоронці стверджують: на карбі цих так званих "друзів" з десяток злочинів. І підозрюють, що розповіли вони не про всі свої подвиги.

Остап Попович, керівник відділення Новороздільського МВ міліції:

- В даний час вони підозрюються в скоєнні десяти крадіжок в Новому Роздолі. Це крадіжки скоєні з магазинів, так і крадіжки приватного майна.

Молодикам світить від трьох до шести років буцегарні. А от стражів порядку за вдалі лови нагородили.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.