Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 28 вересня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі двоє солдатів вночі намагалися пограбувати кіоск

17 червня 2010, 15:09
Дата ефіру/події: Четвер, 17 червня 15:09

Козаки-розбійники. В Одесі солдати намагалися пограбувати продуктовий кіоск. Серед ночі двоє вояків погрожували зброєю продавчині. Чого вимагали, харчів чи грошей, дізнавалися наші кореспонденти.

Нічна пригода в одеському середмісті. Двоє солдатів з військової частини гуляли містом, доки не натрапили на торговий рундук. Що помутило розум молодиків, не зрозуміло. Вояк наставили на продавчиню пістолета.

Продавець:

- У меня нет желания рассказывать, неприятно. Ночью напугать, извините меня! Здесь могла быть его мама, сестра, тетя, кто угодно. Нечего сказать. Да, ребят жалко.

- А они денег хотели, или какие-то продукты, что-то просили?

- Они пришли с пистолетом: "Девушка, вы что хотите," - чтобы я встала с ними разговаривать, их спрашивать: "Что хотите?"

Молода жінка каже: спочатку нападники намагались дістатися всередину через двері, потім стали погрожувати пістолетом з віконця. Налякана продавчиня негайно зателефонувала в міліцію. Солдатів затримав патруль.

Едуард Плешко, старший помічник військового прокурора Південного регіону України:

- Військовою прокуратурою проводиться перевірка підстав знаходження військовослужбовців за межами військової частини. А також, власне говоря, факту подій. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення про порушення кримінальної справи, або інше передбачене законом.

Свою провину затримані визнали. Пістолет виявився пневматичним, але за його застосування горе-воякам "світить" кримінальна стаття - "за розбій".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.