Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині у Червонограді затримано власника наркопритону

18 червня 2010, 13:39
Дата ефіру/події: П’ятниця, 18 червня 13:39

"То все друзі - це вони принесли сюди купу наркотиків" - так, театрально прикладаючи руку до серця, відповів нарковиробник, коли до нього завітали червоноградські правоохоронці. Натрапили ж на наркопритон стражі порядку після скарги сусідів.

Петро - людина знана у Червонограді: встиг відсидіти за підробку документів та прославитися любов'ю до наркотиків. Те, що сліди крадених скутерів і техніки вели до його помешкання, правоохоронців не здивувало.

Мирослав Криштанович, керівник Червоноградського МВ міліції:

- Було біля 25 - сателітарні антени, побутова техніка, телевізори, мікрохвильові печі і DVD.

Склад старої техніки в помешканні підозрюваний пояснює просто: він її колекціонує. А от чому у нього знайшли ще й чималу кількість наркотиків, пояснити не може. Каже, можливо, друзі принесли.

Петро, затриманий:

- Це мені важко пояснити, тому що в той час, коли я знаходився вдома, і деякий час до того - я зробив стоп-наркотик, абсолютно. І звідки з'явився наркотик - мені просто невідомо.

Сусіди подейкують, що так звані "друзі" навідувалися до Петра щодня. Збиралися ввечері, а під ранок залишали після себе купу шприців на вулиці.

Ярослав, сусіда затриманого:

- Тут приходили постійно хлопці: мотоциклами приїжджали, машинами.

- А чи були тут шприци?

- Постійно тут-во валялися, скільки я їх тут сам позакопував.

Саме після таких сусідських скарг правоохоронці звернули увагу на підозрілу оселю й вирішили навідатися.

Віктор Долгополов, заступник керівника Червоноградського МВ міліції:

- Наркозбудчик предприняв спроби втечі. Тут він був затриманий працівником карного розшуку, і тут його вихід був заблокований працівниками спецпідрозділу "Беркут".

Спочатку Петро відхрещується від наркотиків, далі співає вже іншої.

Петро, затриманий:

- Хто любить наркотики, думає, що в мене знайдуть якийсь спокій, я не знаю. Якщо робив, тільки у своїх цілях, в своїх потрібностях.

Згодом затриманий зізнається: його улюблений наркотик - "вінт". Мовляв, легкий та допомагає позбутися залежності від опіуму. Мати власника наркопритону робить вигляд, що про справи сина нічого не знає. Розкидані скрізь шприци пояснює хворобою сина.

Марія, мати затриманого:

- Я бачила - в аптеці брав, бо йому лікар виписував вітаміни, обезболююче, бо у нього язва желудка є.

За словами міліціянтів, бізнес спритника процвітав, адже місцевих наркоманів вистачає. Тепер їм доведеться шукати нового продавця дурману, адже проти Петра порушили кримінальну справу, і, радше за все, він помандрує до тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.