Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові 30-річна жінка померла під час аборту

21 червня 2010, 09:24
Дата ефіру/події: Понеділок, 21 червня 09:24

Несчастный случай, халатность, непрофессионализм врачей? Думают родные 30-летней харьковчанки, умершей неделю назад во время аборта. Женщина делала его в частном медицинском центре. Но после операции близким отдали тело, даже толком не объяснив, что же произошло со здоровой молодой женщиной. Мамой двух маленьких детей.

Світлана Лимар, свекруха померлої:

- Сын не знал. Мы не знали. Она нам не сказала... Я бы не пустила. Я бы не пустила. Просто у меня уже второй случай в жизни (плачет)…

Родина померлої Тетяни Лимар ще не отямилася від горя. Чоловік, мати, свекруха не можуть повірити, що молодої 30-річної жінки, матері двох маленьких дітей, більше немає.

Руслан Лимар, чоловік:

- Мы до сих пор не можем понять, почему и как.

- Сказали как?

- Халатность, может быть, врачей... Или неправильность, ошибка.

Що сталося того дня у приватному медичному центрі - рідні й досі не знають. Про те, що піде переривати вагітність, Тетяна сказала тільки мамі. В клініці кажуть: ніяких операцій не робили. Версія лікарів - пацієнтці несподівано стало зле, врятувати не змогли.

Антон Раков, завідувач відділення медичного центру:

- Была вызвана реанимационная бригада скорой помощи. Но, к сожалению, спасти женщину не удалось. Никаких медицинских действий в отношении обратившейся сотрудниками центра не проводилось.

Олена Веселянська, подруга померлої:

- Указана одна причина - это "проникаюче колоте поранення грудної клітини справа".

Подруга Тетяни Олена Веселянська цитує свідоцтво про смерть. У документі чітко зазначено: аборт робили.

Олена Веселянська, подруга померлої:

- Вещи, которые были при ней - это те вещи, с которыми женщина не идет просто на осмотр. Это были гигиенические прокладки, тапочки, халат. То есть, все для того, чтобы побыть какое-то время в стационаре.

За фактом смерті Тетяни Лимар порушили кримінальну справу. Слідчі чекають результатів експертиз.

Руслан Лимар, чоловік:

- В судмедэкспертизе сказали и написали, мне там объяснили. Но они тоже сказали, что это - первичное вскрытие. Но точно сказали, что умерла она из-за пробития артерии.

Чоловік Тетяни каже, зрозумів тільки одне: померла кохана від втрати крові. Як це трапилось і що тепер казати дітям, трирічному Єгорці та п'ятирічному Данилкові, про смерть мами - рідні не знають.

Світлана Лимар, свекруха померлої:

- Нет, мы не говорим. Мы стараемся... Может, позже скажем, психолога вызовем. Сказали, мама на работе, в командировке. А что делать?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.