Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові у кал'ян-барі загинула 24-річна дівчина

22 червня 2010, 12:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 червня 12:30

Кілька разів затяглася кальяном і заплющила очі - назавжди.  У Львові так померла 23-річна студентка. Вона разом із друзями святкувала в одному з барів успішне складання заліку. Чому цілком здорова дівчина втратила життя ось так - слідчі відповісти поки не можуть. Натомість мешканці з сусідніх із закладом будинків переконані: не в кальяні справа.

Олена, мешканка м. Львова:

- Та дітей повно тут приходить. Така моя думка, що якщо щось таке є: наркотик чи не наркотик, то діти туди вже йдуть. Якщо вони їх вже принімають.

Мешканці прилеглих до закладу будинків уже давно скаржаться на кальянові кав'ярні. Мовляв, щодня тут непритомніють дівчата, а хлопці ходять неадекватно налаштовані. У день трагедії 23-річна студентка разом із подругами вирішила відсвяткувати закінчення семестру.

Тарас, працівник кав'ярні:

- Та вони тільки почали курити той кальян. Їх там четверо чоловік курили кальян, і тільки одній стало погано.

Розповідати про трагедію в кав'ярні ніхто не бажає. Побоюються розправи. Проте поза камерою кажуть: дівчата добряче випивали того дня. Свідки згадують: друзі студентки також дивно поводилися після куріння кальяну.

Олена, свідок:

- Одна була трошки така нормальна, а друга як причманіла була, почала плакати. Тут і хлопець такий ходив причманілий, приходив, чи валер'янку хотів.

Дівчині стало зле після кількох затяжок, коли ж приїхала швидка - студентка вже померла.

Олена, свідок:

- Один хлопець поміг їй, виніс її, але то вже пізно було. Скорая, якраз тут стояла, почала тим шоком бити - вона не реагувала вже. Лікарка сказала: "Всьо".

Офіційної версії щодо причини смерті 23-річної львівської студентки ще немає.

Денис Харчук, керівник відділу ГУ МВС у Львівській області:

- Був проведений розтин, але розтин остаточних результатів не показав, від чого наступила смерть. Відповідно, зараз направлено матеріали на проведення гістологічного дослідження, яке буде готове за тиждень-два.

Допоки триває слідство, власники кав'ярні, де сталася трагедія, зачинили заклад на ремонт. Проте, люди впевнені, що за тиждень-два тут знову куритимуть кальян.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.