Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Червонограда цупив номерні таблички та вимагав викуп

22 червня 2010, 13:25
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 червня 13:25

На автомобільних номерах, виявляється, можна непогано заробляти, якщо їх красти, - вирішив мешканець Червонограда й почав активно вимагати гроші в ошуканих власників машин. Щоправда, таке джерело прибутку швидко вичерпалося. На крадія завели кримінальну справу.

Відсутність номерів на автомобілі Тарас помітив зранку, коли збирався на роботу. Побачив записку від злодія й зрозумів: доведеться платити.

Тарас, постраждалий:

- Записка була: телефон, і більше нічого.

- Скільки грошей вимагали?

- Спочатку 500 гривень, а далі на 400 з'їхали. Погрожували чуть-чуть по телефону, тіпа, що, якщо ти бляшки свої поставиш нові, ми тобі поб'ємо машину.

Не зважаючи на погрози, чоловік намагався поновити номерні знаки. Однак процес затягнувся. Тоді й вирішив написати заяву в міліцію.

Мирослав Криштанович, керівник Червоноградського МВ міліції:

- Ми провели ряд заходів, нами було встановлено, що за номер телефону, з якого дзвонять. І після цього ми встановили особу, яка займалася крадіжкою цих номерних знаків.

Згодом з'ясували: викрадач номерів намагався ошукати, щонайменше, шістьох автовласників. Тільки двоє з них звернулися до правоохоронців. Коли спритника затримали, він показав незвичні схованки, де тримав вкрадені номери.

Мирослав Криштанович, керівник Червоноградського МВ міліції:

- Він зберігав їх по-різному: де він ховав їх - на дереві він їх ховав, де в кущі, засовував під асфальт.

Скільки випадків ошуканства на карбі злодія - не відомо. За словами стражів порядку, спритник виявився ще й брехуном, адже після отримання викупу автовласники своїх номерів так і не побачили. Проти лиходія порушили кримінальну справу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.