Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 28 вересня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Броварах затримали двох гангстерів-близнюків

23 червня 2010, 11:04
Дата ефіру/події: Середа, 23 червня 11:04

Завжди разом. У дитсадку, школі, і, зрештою, в тюрмі. Брати-близнюки, які спіймалися у Броварах, ніколи не розлучалися, навіть нападали на перехожих разом. Їх не зупиняла навіть така беззаперечна прикмета, як схожість. Вона ж допомогла й легко затримати гангстерів.

Пара закоханих ввечері гуляла містом. Поблизу парку до неї підійшли двоє. Без зайвих розмов один із чоловіків дістав ножа і почав погрожувати розправою. Вимагав віддати цінні речі та гроші.

Андрій, постраждалий:

- Я питався нож цей, ну, не нож а руку схватить. Він видьорнув, начав розмахувать ножем. І вцепився за сумку мою. Питав що у мене тут єсть. Моя дівчина почала впадать в паніку. Істєріка, можна так сказать.

Розбійникам віддали три мобільні телефони, плеєра і гроші. Та щойно злочинці накивали п'ятами, постраждалі звернулися до міліції.

Андрій, постраждалий:

- Вийшли на дорогу на Київську, на асфальт. Я попросив Елочку, щоб вона побігла до знайомого, щоб визивала міліцію. А сам начав чекать. Думав, може когось зустріну.

Міліціянти одразу обшукали район. І гарячим слідом схопили двох близнюків. Постраждалі впізнали своїх кривдників. У затриманих знайшли й награбоване.

Василь Миколаєнко, заступник керівника Броварського МВ міліції:

- На протязі однієї години було затримано осіб, які причетні до цих злочинів. Ними були двоє братів-близнюків, які раніше були судимі за скоєння аналогічних злочинів.

Брати вийшли на волю лише кілька місяців тому. Знову взялися грабувати, бо потребували грошей на чергові дози наркотиків. Тепер близнюкам загрожує від семи до десяти років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.