Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 23 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

П'яний житель Донецька "замінував" дві 9-поверхівки

25 червня 2010, 12:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 червня 12:37

Випив три пляшки горілки й закортіло пригод. Тому підняв слухавку й розповів про замінування двох багатоповерхівок у центрі Донецька. Та цього телефонному терористові здалося замало, і він додав барв - вибух буде такий потужний, що зачепить нещасну малечу в дитсадку поряд. Знайшли жартівника - вже за добу.

Вибухнуть дві 9-поверхівки, ймовірно, й дитячий садочок зачепить. Таке повідомлення надійшло від незнайомця до міліції. Правоохоронці відреагували миттєво. До місця можливого теракту прибули газова, пожежна й вибухопошукова служби. З будинків і закладу всіх евакуювали. Кілька годин експерти обстежували квартири, господарські й підвальні приміщення. Вибухівки не знайшли.

Мешканка будинку:

- Хай Бог милует! Ладно - я старая, мне уже восьмой десяток, а вот молодежь, деточки - за что бы они пострадали? Ну разве можно, что за шутки, какие это шутки? Чем бы то другим, но не этим же.

Міліціянти одразу взялися шукати жартівника. Вже за добу підозрюваного затримали.

Михайло Сандросян, перший заступник керівника Ленінського РВ міліції м. Донецька:

- В тот же день нашими сотрудниками с использованием специальных служб был установлен номер, с которого был произведен звонок на оператора 02, и в течении суток по горячим следам сотрудниками уголовного розыска был установлен и задержан человек, позвонивший оператору.

Псевдотерористом виявився 36-річний безробітний. Чого спало на думку пожартувати - не пам'ятає. Того дня хильнув більше, ніж зазвичай.

Затриманий:

- Почему вы решили позвонить?

- Потому что был пьян.

- Много выпили?

- Да.

- Сколько?

- 3 бутылки водки.

- Это был какой-то праздник, повод?

- Не было никакого повода.

За свої пустощі чолов'яга можливо заплатить компенсацію й адміністративний штраф - щонайменше, 9 тисяч гривень, а можливо, сяде за ґрати - років на 5.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.