Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Волинській області 27-річний чоловік напав на випадкову перехожу

25 червня 2010, 14:00
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 червня 14:00

Не зрозуміло, що найшло на 27-річного жителя Волині. Фантазія розбурхалася після надмірного ласування оковитою. Уява підказала чоловікові взяти ножа й напасти на випадкову перехожу. Чого від неї хотів - сам не знає. Порізав жінку, облаяв, а насамкінець - прихопив мобільного. Та тішився чужим майном лише два дні. Коли ж його затримали, він зізнався ще у трьох кримінальних епізодах, скоєних з п'яних очей.

Матір двох дітей бузовір запримітив ще на зупинці. Вийшовши з маршрутки, симпатична чорнявка минула нетверезого незнайомця й попростувала путівцем. Та самотою подолала лише триста метрів. Раптом швидкі кроки позаду змусили жінку зупинитись, а лезо під горлом - змінити маршрут.

Тетяна, постраждала:

- Почав мене шарпати, вирвав сумку. І почав погрожувати мені ножем. Почав мене волікти в ці кущі, там є канава - перетягнув мене через ту канаву. І в мене в кишені був газовий балончик. І якби не він, то не знаю, чим би це все закінчилося…

Та перш ніж атакувати нападника газом і втекти, нажахана пані пережила справжню екзекуцію. Тетяна навідріз відмовилася віддавати зловмисникові свою сумку. Хоча в ній були лише мобільний телефон і кілька гривень.

Руслана Репетюк, слідчий Турійського РВ міліції:

- Завдав численних ударів в голову, крім того, ножових поранень. Заволодів її майном, зокрема, мобільним телефоном, і грішми.

Витратити всі гроші на горілку, а мобілкою досхочу натішитися грабіжник не встиг. Коли від випитого ще боліла голова, а на телефонному рахунку, попри купи дзвінків, лишалися гроші, по Олександром прийшли.

Юрій Антосюк, старший оперуповноважений Турійського РВ міліції:

- Затримали його в селі Машів Любомльського району за місцем проживання. Супротиву він ніякого не чинив. Скоріше за все, людина не думала, що на нього вийдуть за дві доби після скоєння такого злочину. Неспростовні докази були стосовно нього: одяг був з кров'ю, бо завдавав тілесні ушкодження. Залишки крові залишилися.

Під час слідчих дій стало відомо, що чолов'яга ще й крав харчі у волинських крамницях. Щонайменше, тричі. До речі, саме там нероба й поцупив ножа, з яким напав на Тетяну.

Юрій Антосюк, старший оперуповноважений Турійського РВ міліції:

- Використовував ніж, який викрав з останнього магазину. Тілесні ушкодження, можна сказати, віднесуться до легкої степені. Але є порізи, і вони несли загрозу для здоров'я постраждалої в той момент. Просто він не міг завдати їх сильніше, так як був в стані алкогольного сп'яніння.

Тепер Олександра посадовлять за грати. І не вперше. За схожий злочин рік тому він уже відсидів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.