Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Невдалий жарт коштував жителю Дніпропетровська життя

30 червня 2010, 13:07
Дата ефіру/події: Середа, 30 червня 13:07

Трагедією закінчився жарт молодиків із Дніпропетровська. В місцевому парку від ножового поранення загинув двадцятисемирічний чоловік. Загиблий і його товариш були напідпитку й вирішили пожартувати з незнайомцем.

Тіло двадцятисемирічного парубка правоохоронці знайшли на мосту, в парку імені Лазаря Глоби. Поруч сидів п'яний товариш загиблого. Що сталося - до пуття пояснити не міг. Лише розповів, що вони хотіли пожартувати над перехожим, та все закінчилося трагічно.

Владислав Соколов, керівник Кіровського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Опросив товарища, нам стало известно, что при внезапно возникшем конфликте неизвестный нанес колото-резаную рану в область груди нашему потерпевшему и с места происшествия скрылся. Были ориентированы наряды по тем приметам, которые дал друг, но они очень скудные были, эти приметы.

Спіймати вбивцю гарячим слідом не вдалося. Розслідування могло затягнутися - бракувало доказів. Але правоохоронцям поталанило. На місці вбивства знайшли пакет з соняшниковим насінням. А на ньому - відбитки.

Владислав Соколов, керівник Кіровського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Надо сказать "спасибо" тому участковому, который лет десять назад у мелкого хулигана откатал пальцы. И внес их в базу данных.

Відбитки пальців на пакеті належали місцевому мешканцю, який неодноразово мав проблеми з законом. Його затримали вдома. У відділку молодик зізнався, що загиблий - його рук справа, але він просто оборонявся.

Затриманий:

- Подбежали ко мне два парня и схватили меня за ноги. Хотели через перила кинуть в воду. Я попытался вырваться. У меня с собой был нож кухонный. Я достал нож, чтобы их испугать. Так получилось, что я отмахивался, в правой руке у меня был нож, левой я отмахивался от того парня, который произвел удар, а этой махал ножом. В этот момент там темно, и парень наскочил на нож.

Версію про самооборону міліціянти не визнають. Чоловіка звинувачують у навмисному нанесенні тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Йому світить до десяти років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.