Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жителів Жовкви Львівської області тероризує палій

2 липня 2010, 15:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 2 липня 15:03

Піроман тероризує мешканців Жовкви. Цьогоріч невідомий уже вп'яте підпалює сараї та гаражі на двох вулицях містечка. Подейкують, що в такий спосіб багатії хочуть захопити землю.

Спокійне життя у мешканців вулиць Пильної та Йосифа Сліпого у Жовкві закінчилося в грудні минулого року. Перший підпал сараїв ніхто з людей не сприйняв як навмисний. Відтоді мають 5 таких пожеж.

Валентина, власниця спаленого гаража:

- Кожного разу починають підпалювати о третій годині ночі. Їхав таксист, віз людину і бачив, як підпалюють: стоїть хлопець і пшикає бензином. Кинув сірничка - і всьо, відразу загоряэться. Тут вже 3 рази було

Олександр охороняє новобудови. Один з його обходів припадає на ніч. Затемна став свідком, як запалали сусідські бокси.

Свідок:

- Около пів третьої ночі я вертався додому і побачив, що починає розгорятися в двох місцях: тут і на паралельній вулиці 2 гаража. Побачив і відразу викликав пожарну частину.

Хоч офіційної версії рятувальники ще не мають, проте говорять, що в Жовкві з'явився серійний піроман. Триває слідство, однак уже зрозуміло, що за всіма ознаками пожежі не були випадковими.

Павло Василенко, керівник прес-служби ГУ МНС у Львівській області:

- На даний час ми класифікуємо цю подію, як занесення джерела запалення ззовні не встановленою, поки що, особою, з ознаками підготовки до цих подій, оскільки 2 пожежі, фактично, одночасно виникли.

Місцеві розглядають дві версії: або у їхньому районі з'явився "маніяк", або ж хтось "наклав лапу" на земельні ділянки, де стоять сараї.

Валентина,власниця спаленого гаража:

- Одні кажуть, що хочуть територію. Ось там хотіли території - їм не дали. А в мене, десь там в голові, що дійсно - це людина хвора на голову.

Петро, власник спаленого сараю:

- Ну, яка думка може бути … у мене багато думок.

- А наприклад?

- Комусь треба - той і підпалює, така думка.

Постраждалі власники спалених сараїв та гаражів вирішили щоночі чергувати, аби піроман не спалив усі будівлі. Найбільше вони побоюються, що однієї ночі лиходій знищить й помешкання людей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.