Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині чоловік зарубав сусідку замість курки

6 липня 2010, 10:48
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 липня 10:48

Рубав курей, а зарубав людину. В одному з сіл Миколаївщини дід розправився з сусідкою. Наздогнав її на вулиці і двічі вдарив сокирою по голові. Односельці розповідають: жінки не терпів і всіх переконував, що вона - відьма.

Спека і звичайна тиша. Того дня сусіди жодного крику не чули. Тіло 62-річної жінки знайшли у траві серед білого дня. Вже за кілька хвилин на місці були правоохоронці.

Василь Чеботаров, слідчий Вознесенського МВ міліції:

- По приезду на данное место происшествия был обнаружен на одной из улиц труп гражданки, вот, обрати внимание на фото, данный труп находился недалеко от дороги, лежал в траве, на правом боку. 12:03

Дві рубані рани голови. Експерти з'ясували - жінка померла миттєво. Її односельці не сумніваються: кривава справа рук самотнього пенсіонера. Він сусідки не терпІв, був упевнений: вона - відьма! Коли на порозі господаря постали правоохоронці, він відпочивав. Біля входу міліціянти знайшли й закривавлену сокиру.

Олег Чорноморець, в.о. керівника Вознесенського МВ міліції:

- Он топор и не мыл, и не прятал, он стоял у него дома, сразу же при входе. Нам он изначально пояснял, что, в принципе, я зарубил курицу, это не человек, это - курица, вот я ее и забурил, а потом уже в дальнейшем начал рассказывать историю о том, что она ведьма.

Відьму чи курей? Кого зарубав - 71-річний пенсіонер напевно не може сказати й сам. Зізнається, того дня грамів 100 хильнув, але зарікається: сусідки не чіпав.

Затриманий:

- А не может там человеческой крови быть. Я петушка рубав топориком.

- А женщину кто рубал?

- Я не видел.

- Вообще не знаете, кто она?

- Нет.

Експертиза з'ясувала: на сокирі кров загиблої. Згодом чоловік зізнався, що на жінку зуба мав. Мовляв, вона постійно гроші крала і з нечистим зналася.

Олег Чорноморець, в.о. керівника Вознесенського МВ міліції:

- На почве употребления систематического спиртных напитков посчитал эту женщину ведьмой, обвинил, что с ее приходом у него пропадают вещи и выждал определенный момент, догнал ее на окраине села и два удара нанес ей по голове, после чего она практически сразу умерла на месте происшествия.

Холоднокровна помста чи психічні розлади? Стан затриманого тепер має визначити спеціальна експертиза. Якщо провину діда доведуть, решту життя йому сидіти за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.