Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

45-річний житель Сум арештований за продаж дівчат до Іспанії

7 липня 2010, 15:43
Дата ефіру/події: Середа, 7 липня 15:43

45-річний сумчанин вербував молодих і гарних українок, аби годили іспанським чоловікам. Дівчатам обіцяв роботу офіціанток, а влаштовував у будинки розпусти. Спритника затримали за кілька годин до відльоту - мав намір везти до Іспанії чергову трійку красунь.

Сьогодні у 18-річної Поліни мав бути перший робочий день у Мадриді. Їй обіцяли місце офіціантки.

Постраждала:

- В баре, 100 евро в сутки. Ты работаешь сутки, двое-трое - дома. Нормально отдыхаешь, заходишь на пляж - так рассказывали.

Байкам Поліна вірила. Адже з чоловіком, що обіцяв роботу, її познайомив співмешканець. Новий приятель оформив потрібні документи. А коли до відльоту лишалося кілька днів, дівчині сказали: працюватимеш повією при дорозі.

Постраждала:

- Садишься ты в машину, 10 минут работаешь. Получил он удовольствие, не получил - твоего дела там нет. Ты забираешь деньги, 30 евро, и уходишь.

Дівчину попередили: відмовишся летіти - заплатиш 30 тисяч гривень. Погрожували і вмовляли. 45-річний сумчанин, що керував процесом, долучив ще й миколаївську молодицю. Вона збиралася до Іспанії вже втретє.

Повія:

- Он меня попросил: "Расскажи, и скажи, что ты будешь с ней в паре работать, чтобы она не боялась, потому что ты более-менее язык знаешь".

Врешті чоловік сам приїхав по Поліну до Конотопа. Тут його й затримали.

Олег Демченко, керівник сектору Конотопського РВ міліції:

- Торгівля людьми або передача для сексуальної експлуатації - частина 2 статті 149 передбачає від 5 до 12 років позбавлення волі. Паспорт був повністю у візах. Тобто, це дає нам припущення, що він постійно перевозив громадянок за кордон. Кожного місяця по декілька раз.

Остання партія мала складатися, щонайменше, з трьох дівчат. Усі вони лишаться на Батьківщині. Поліна вже планує: довчитися й отримати диплом секретарки.

Постраждала:

- Просто я хочу все и сразу, а такого не бывает.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.