Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві сусіди врятували п'яного куховара від пожежі

8 липня 2010, 15:57
Дата ефіру/події: Четвер, 8 липня 15:57

У столиці чоловік варив варення, й мало не згорів. Завдяки сусідам бідаку та його помешкання врятували еменесівці. Цього тижня це вже четверта пожежа під час приготування їжі.

Олег Костюченко, старший інпектор Деснянського РУ МНС м. Києва:

- Сталася пожежа на кухні з подальшим розповсюдженням на кухонні меблі та витяжний шкаф даної кухні, про що мешканці побачили дану пожежу з вулиці, повідомили рятувальну службу.

Першим відчув лихо мешканець чотирнадцятого поверху - запахло горілим. Потім побачив, як із вікна нижче валує дим. Чоловік викликав рятувальників і побіг до сусідів.

Федір Петрович, сусід:

- Я пошел вниз к ним, звоню к ним в квартиру, они не открывают двери. Позвонил к соседям. Мы стали разов пять звонить. Потом вышел господар никакой, дома повно дыму.

Тим часом примчали МНСівці. П'яного господаря з опіками передали медикам.

Олег Костюченко, старший інпектор Деснянського РУ МНС м. Києва:

- Рятувальниками нашого підрозділу було виявлено мешканця даної квартири, який знаходився у стані алкогольного сп'яніння та займався приготуванням їжі, але в цей час відпочивав і заснув.

Сусіди розповідають: це не перший клопіт із чоловіком. Чи не щороку, коли рідні господаря поїдуть відпочивати, він щось утне. Надто, якщо п'яний куховарить.

Надія Паньківна, сусідка:

- Якось тут поставив утку жарити, вона загорілася. Я бігаю - нікого ніде немає. Кричу: "Люди, люди, помогите, квартира горить!" - а він спить. Його потім витягли, надихався і п’яний.

Стан погорільця називають задовільним. Невдовзі він повернеться додому. Мешканці потерпають, що це не останній випадок, і наступного разу можуть не встигнути. Рятувальники ж радять дбати про власну безпеку. Адже минулого тижня тільки в Деснянському районі, виникло чотири пожежі. Саме через невдале куховарство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.