Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігівській області селянин убив педофіла, який чіплявся до його дочки

8 липня 2010, 16:17
Дата ефіру/події: Четвер, 8 липня 16:17

На Чернігівщині селянин забив до смерті місцевого педофіла. П'яний збоченець почав чіплятися до одинадцятирічної дівчинки, за що й дістав від розлюченого батька копняка в голову.

Семирічний Сергійко разом зі старшою сестричкою повертався додому зі ставка. Коли минали сільський шинок, звідтіля вискочив п'яний як чіп колишній сільський учитель і кинувся до одинадцятирічної дівчинки.

Петро Іванович, мешканець с. Старого Білоуса:

- Смотрю - він захватив дєвочку, обнімає, цілує і прижав до себе. Мальчик плаче: "Спасайте мою сестричку, дядя кудись тягне сестричку".

Поки люди намагалися наздогнати зловмисника, перелякані діти побігли додому. А вже за кілька хвилин автівка їхнього батька зупинилася біля хати кривдника на іншому боці села. Спілкування розлюченого чоловіка з п'ятдесятирічним збоченцем було коротким. Кілька стусанів - і охочий до дитячих утіх заспокоївся навіки.

Сергій Середа, керівник сектору Чернігівського РВ міліції:

- Он нанес два удара в голову, и многочисленные в область живота. Были приняты все меры по его задержанию. На данный час возбуждено уголовное дело. Санкция статьи - от 7 до 12 лет лишения свободы.

Підозрюваного одразу посадовили за грати, та вже за добу відпустили під зобов'язання про невиїзд. Суд врахував його щиросерде каяття і бездоганні характеристики з роботи. Село ж, де сталася трагедія, тепер гуде. Частина людей на боці батька, що скоїв самосуд. Кажуть, із сексуальним розбишакою треба було розібратися давно.

Петро Іванович, мешканець с. Старого Білоуса:

- По рассказам, девочки казали, що цеплявся. За одной з бутилкой погнався і чуть не прибив, другу спугав і ухватив.

Микола Нехай, Старобілоусівський сільський голова:

- Він любив прикластися до чарки, зловживав. Коли випивав зайвого, свої дії не контролював.

Решта селян на боці родичів загиблого, і закликає суд суворо покарати вбивцю.

Тетяна, мешканка с. Старого Білоуса:

- Да убивать никого нельзя! Вы про "Гринпис" слышали? Да животных нельзя убивать! За что ж людей? Для этого суд есть, есть какие-то органы, которые должны решить, что с ним делать. У нас ведь даже смертная казнь отменена.

Володимир Білик, правозахисник:

- Людина дійсно порушила закон, він наніс тяжкі тілесні, що потягнули смерть. Однак тут є чимало пом'якшуючих обставин. По-перше, чоловік діяв у стані афекту, захищав власну дитину. По-друге, він щиросердно розкаявся. Це обов'язково має урахувати суд.

Почути оповідь з вуст самого підозрюваного журналістам "Свідка" не вдалося. Зі слів сусідів, тридцятип'ятирічний чоловік - юрист за фахом, зачинився у своєму помешканні, ні з ким не спілкується й готується самотужки захищатися в суді.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
я знала убитого о н злоупотреблял спиртным но педофилом не был .это не честно по отношению к человеку которого зверски убили.выгораживаете высокопоставленного убийцу
натали 24.07.2010, 22:52 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.