Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Український консул врятував співгромадянок від проституції в Індонезії

9 липня 2010, 15:27
Дата ефіру/події: П’ятниця, 9 липня 15:27

Український консул врятував дівчат від проституції. Нібито для модельного бізнесу дівчат запрошували до Індонезії. Там перетворювали на повій. Зі слів полонянок, їхніх господарів не чіпали навіть копи. Українським дипломатам довелося викрадати землячок.

Вони прилетіли з Індонезії. Там продавали свої тіла більше десяти разів за ніч. Не з власної волі. Просто модельний бізнес уявляли дещо інакше.

Оксана, постраждала:

- Нас поселили в комнате, комнаты без окон, дом в четыре этажа. Выходить на улицу не разрешалось. Изначально мы начали понимать, куда мы попали, после приехали девочки с работы и начали нам рассказывать. Девчонок заставляли каждый день в три часа дня быть готовой. У каждой не менее 12 клиентов за ночь, плюс наркотики.

У щойно прибулих красунь не встигли забрати телефони. Тому Оксана одразу зв'язалася з батьками. Та на допомогу чекали довго. Хоча Інтерпол і надіслав запити, місцеві правоохоронці не поспішали реагувати. Дівчатам пояснили: всі куплені.

Оксана, постраждала:

- Я говорила, вены себе порежу, я не буду этим заниматься, потому что если начнешь, домой не приедешь целым и живым. Жить после этого нет смысла.

Погрожуючи побити і тримати в підвалі, дівчат таки випровадили на роботу. Та на вулиці їх врятували. З-під носа в охоронців полонянок забрав український консул. Згодом визволили ще тринадцятьох співгромадянок. Утім, зі слів дівчат, в Індонезії ще багато бранок із різних країн. Поки Роксолани поверталися до України, правоохоронці діяли.

Ігор Малахов, заступник керівника управління ГУ МВС України в Київській області:

- Затримано фігуранта, який організовував і здійснював вербування, отримував документи і оплачував квитки та відправляв до Джакарти Індонезії громадянок України.

Міліціянти радять українським красуням не приставати на спокусливі пропозиції роботи за кордоном. Зазвичай, правда спливає останньої миті, а тоді вже запізно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.