Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дарницькому районі Києва чоловік убив двох сусідок та поглумився над третьою

12 липня 2010, 13:09
Дата ефіру/події: Понеділок, 12 липня 13:09

Подвійне вбивство зі зґвалтуванням у столиці. У Дарницькому районі чоловік спочатку познущався зі старенької сусідки. А через день убив двох жінок. Бузовір пояснив, що знову закортіло інтиму. Коли сусідки відмовили, вдався до крайнощів.

Убитих матір і бабусю знайшла дочка й онука. Добу з рідними не було зв'язку. Жінка занепокоїлася. Коли ж приїхала на місце - гадала, почує про зламаний телефон. Та ба.

Ганна Василівна, сусідка:

- Приїхала внучка, вони цілий день звонили-звонили - ніхто не відповідав. Так приїхала внучка, і хата була вже не закрита. Вона зайшла до хати і глянула оце на все це горе.

Міліціянтів викликали сусіди. Жінка досі не оговталася від подвійної втрати.

Сергій Божок, старший слідчий Дарницького РУ міліції м. Києва:

- Ознаки насильницької смерті були встановлені - це удушення, у жінки 22 ран і черепно-мозкова травма. У жінки 58 ран. Того ж вечора встановили особу підозрюваного.

Убивцю знайшли швидко. Він приїхав із Миколаївщини й мешкав у сусідній квартирі. Люди навіть не здогадувалися про його страшне минуле.

Сергій Божок, старший слідчий Дарницького РУ міліції м. Києва:

- Раніше засуджений, тричі… два рази за зґвалтування. Психічно неврівноважена особа. потребує термінового заходу ізолювання від суспільства.

Підозрюваний пояснив, що того вечора вживав спиртне. Закортіло інтиму. Пішов до сусідок. Двері відчинила п'ятдесятидворічна жінка. Він її заштовхав усередину й почав чіплятися. Жертва кричала й відбивалася. Непроханий гість безжально вбив спочатку її, а потім її вісімдесятивосьмирічну матір, як небажану свідку. Та цей злочин виявився не єдиним. Напередодні чолов'яга відвідав іншу сусідку. Старенька жива, проте зганьблена.

Постраждала:

- Він дзвонив - я питаю, хто. Він каже: "Ви мене заливаєте". Я кажу: "У мене ніде не біжить". "Ану ж одкрийте, бо заливаєте". Я подумала, протікає. Дай открила - він за ключі, в карман - і сюди повалив, і іздівався, як хотів.

Слідчі чекають на висновки судмедекспертів і кажуть, що ґвалтівникові й убивці загрожує довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.