Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині чоловік, піддавшись ревнощам, зарізав співмешканку

14 липня 2010, 12:21
Дата ефіру/події: Середа, 14 липня 12:21

На Миколаївщині чолов'яга ударом кухняного ножа в груди вкоротив віку коханій. Так трагічно закінчилася п'яна сварка. Чоловік ревнував свою половинку, й одного вечора не стримав емоцій. За ножа ревнивець вхопився після того, як пасія пройшлася коридором гуртожитку голяка.

Кохання між Андрієм та Валентиною тривало два місяці. Вже після першого побачення вони почали жити разом в гуртожитку. Мали окрему кімнату. Обидва зрілого віку, тож довго не тягнули. Однак на заваді одруженню стали ревнощі.

Олег Маковський, керівник Южноукраїнського МВ міліції:

- Мотив был, я думаю, сожитель ревновал. В связи с тем, как он объясняет, что она рассказывала, что общалась с другими мужчинами.

Розповіді про походеньки чоловік якийсь час вислуховував спокійно. Далі терпець урвався. Вечеряли вдома, пили горілку. Опівночі Валентина вирішила покурити на кухні. Пішла в чому мати народила. Такого вчинку Андрій не зрозумів, почав сваритися й підняв на кохану руку.

Олег Маковський, керівник Южноукраїнського МВ міліції:

- Между ними возникла ссора. Он сказал, что я тебя сейчас ударю. Он это сделал, потом сказал, что давай я тебя умою, значит, были следы крови. В 12 ночи они идут мыться. После этого они возвращаются в комнату. Между ними опять начинается ссора и потом все затихает.

Усі деталі сварки чула сусідка. Але в чужі справи не втручалася. Що за стіною сталося вбивство, й не підозрювала. Але саме вона наступного дня і знайшла тіло бідолашної.

Олег Маковський, керівник Южноукраїнського МВ міліції:

- В полдвенадцатого дня выходит этот сожитель и говорит: "Что-то ей плохо, или она умерла, вызывайте скорую". И начинает выходить вниз. Она ему в догонку крикнула, что у нее нет телефона, пусть скажет внизу вахтеру. Уходит на работу, приходит в 5 вечера и видит, что дверь так и приоткрыта. Заглянула туда и увидела, что в постели лежит труп женщины.

Вбивцю затримали за кілька годин. Чоловік ховався за містом на дачі. Винним у смерті коханої себе не вважає. Каже, сталося все несподівано.

Андрій, затриманий:

- Ну, она в голом виде пошла на кухню. А мы не сами живем. Ссора началась. Начали ругаться, она схватилась за нож и на меня поперла. Я руку ей загнул, и мы вместе упали. Ну, и в бок ей тыкнул. Я не обратил внимания, куда.

Зі слів чоловіка виходить, що й спати полягали, не зважаючи на ножове поранення. А те, що жінка померла, помітив уранці, коли прокинувся біля холодного тіла. Виправдовує затриманий і свою втечу.

Андрій, затриманий:

- Андрей, а где ты находился на момент задержания?

- На даче.

- А чего не на месте? Если ты говоришь, что вызвал скорую.

- Испугался.

Чоловік неодноразово сидів за ґратами. Останнього разу звільнився на початку року. Якщо суд визнає винним, сидіти йому на нарах довго.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.