Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині нестча материнської любові спровокувала братовбивство

15 липня 2010, 12:36
Дата ефіру/події: Четвер, 15 липня 12:36

Любіть дітей однаково. Відчуття несправедливості та ревнощі здатні перерости у ненависть між близькими людьми. Щоправда, у трагедії на Миколаївщині брати були нерідними. Розлючений відкритим демонструванням любові до молодшого, старший таки вбив його. Обухом сокири. Про що надзвичайно шкодує.

Брати жили з матір'ю у квартирі багатоповерхівки. Старшого Сергія всиновили маленьким. Молодший був рідним. Та на відміну від Сергія, Віталій сидів на шиї сім'ї, любив гульнути.

Іван Суходольський, керівник Жовтневого РВ міліції:

- Изучением личностей этих молодых людей, опросом соседей было установлено что родительская любовь была не одинаковая. Одного она сына любила больше не родного, а родного не любила. На почве этого между молодыми людьми происходили постоянные конфликты, драки.

Одна з таких сварок закінчилася трагічно. Молодший вкотре приплентався додому п'яний. Почав чіплятися до старшого. Сварка переросла у бійку.

Сергій, затриманий:

- Он, когда выпивший, провоцировал на скандал. И просто так получилось. Я не думал, что так получится. Просто не думал.

Іван Суходольський, керівник Жовтневого РВ міліції:

- Вскрытие показало, что у него произошел разрыв сердца, от которого он умер на месте. По данному факту возбуждено уголовное дело - убийство. Проводится досудебное следствие.

У розпал суперечки Сергій вхопив сокиру і кілька разів вдарив брата обухом у груди. Вислухані за роки образи взяли гору над здоровим глуздом.

Сергій, затриманий:

- Ну, я не знаю, я просто в отмашку хотел отбиться. Что под руки попало. Та если бы вернуть все назад, я бы все отдал. Абы вернуть. Та жизнь бы свою отдал, абы его вернуть только. Я не знаю, как это произошло. И это ж не посторонний человек. Это мой брат.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.