Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Підпилий юрист увірвався в квартиру й намагався згвалтувати дітей

16 липня 2010, 10:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 липня 10:22

Випив і накоїв такого, що й сам шокований. Молодий юрист з Чернігівщини вночі заліз до квартири, де мешкала знайома з п'ятьма дітьми. Розчарований відсутністю матері, став чіплятися до її доньок. Принаймні, так стверджують вони самі. Тепер за свої нічні витівки чоловік може сісти в тюрму - за спробу зґвалтування двох неповнолітніх. В усякому разі, звинувачення йому вже висунули. Утім, за нічного гостя вступилися рідні та знайомі: у те, що трапилося, не вірять, і звинувачують в усьому багатодітну мати.

Близько другої ночі до багатоквартирного будинку в центрі селища Забрів п'яний як чіп молодик почав ломитися у перші-ліпші двері. Нічному зайді усміхнулася удача - одна з квартир виявилася незамкненою.

Потерпіла:

- Він нічого не казав, просто спитав, де мама, а її не було. Потом почав до Олі приставать. Зачіпав він. Придавлював він мене.

У двокімнатній оселі незваний гість знайшов п'ятьох дітей. Мама пішла в гості до подруги, а замкнути двері забула.

Катерина, мати постраждалих:

- Ми вже перекрьосток перешли - і біжить уже сосєдка, каже, діти оруть у хаті. Він отам у комнаті спав на дивані. Давай його Юля скидать, я у двері - а он давай з хати. І шорти зав'язував.

Немов пантера, жінка накинулася на кривдника. Витягла на вулицю та добряче віддухопелила.

Петро Єфименко, заступник керівника сектору Чернігівського РВ міліції:

- По доставлению человека в райотдел он был настолько пьян, что не сразу вспомнил все подробности.

Мати одразу написала заяву в міліцію. Жінка ані на мить не сумнівається: незнайомець намагався зґвалтувати її дітей.

Катерина, мати постраждалих:

- Он спочатку разделся и до Оли лег. Оля туда в комнату - а він тоді туди влетів, і до Зоряни.

Нічному зайді пред'явили обвинувачення. Він - молодий юрист, днями влаштувався на роботу в правоохоронні органи. Як потрапив у халепу - достеменно сказати не може.

Петро Єфименко, заступник керівника сектору Чернігівського РВ міліції:

- Со своим другом употреблял спиртные напитки, потом ему захотелось женской ласки и он решил сходить к своей знакомой. Придя туда, он не застал ее дома, а встретил ее детей.

Хлопця підставили, наполягають родичі та знайомі підозрюваного. Люди кажуть, неблагополучна родина таким чином хоче збільшити свої статки.

Мати підозрюваного:

- Усі п’ющі. Я не вірю жодному їхньому слову. Він отвєтствєнний чєловєк, у нього маленька дочка, він у ній душі не чає. Він не міг заподіяти дітям нічого поганого.

Тетяна, мешканка с. Гончарівського:

- Може, п'яне зайшло і шаталося там по квартірі. Напужало дітей - та і всьо. А чого ж вона не замкнула квартіру? Ноччю десь ходила - а квартира не замкнута була.

Лариса Панченко, співробітник Чернігівського Центру служб для сім'ї, дітей та молоді:

- Поступають сигнали, що вона спілкується з подружками, які люблять випити вечером і погуляти. На наступному засіданні виконавчого комітету буде заслухано питання про те, як мати виконує свої батьківські обов'язки.

Кожному по свитці у цій справі роздасть суд. Тим часом, постраждала надумала забрати заяву з міліції. Однак полегшити участь підозрюваного їй навряд чи вдасться. На винних у злочинах проти дітей завше чекає сувора кара.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Hey, you’re the goto expert. Thanks for hagning out here.
Rain 01.07.2011, 01:07 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.