Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Ялті прикрили елітний будинок розпусти

16 липня 2010, 11:31
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 липня 11:31

В Ялті сексу не існує! На півострові прикрили сутенерське кубло. Клієнтами зловмисників були спроможні громадяни, здатні заплатити за годину інтим-послуг до 300 доларів. Для їхньої насолоди в гаремі сутенера знаходилися три десятка повій. Робота на фірмі вважалася престижною. Але й важкою, зокрема, для неповнолітніх, яких тримали силоміць.

Очолював групу мешканець Ялти, якого позаочі прозвали "хрещеним батьком сутенерства". За роки роботи його організація обросла зв'язками. Зокрема й серед можновладців.

Затримана:

- Откуда у вас денежные средства?

- Я иногда танцую, иногда делаю массаж. Я массажист по образованию.

- Данные денежные средства от кого вы получили?

- Это деньги, которые я, например, ходила, делала молодому человеку на яхте массаж.

Дівчатам від заробленого діставалася половина. Жіночки знімали квартиру, де їх і вибирали клієнти, а потім вже везли в готельні номери. Піар борделю забезпечували бармени, таксисти, адміністратори саун. Як у справжньому бізнесі, були навіть візитівки.

Затриманий:

- Женщин легкого поведения возили сегодня?

- В смысле?

- Проституток возили?

- Нет!

- Или клиентов к проституткам возили?

- Нет!

- Предупреждаю, есть диктофонная запись ваших разговоров.

Маків цвіт метеликів складали неповнолітні дівчата. Їх обирали з малозабезпечених родин або сиріт. Цих підопічних організатори угруповання тримали в лещатах.

Іван Похилько, заступник керівника управління ГУ МВС України в АР Крим:

- Позволяли себе вплоть до физического воздействия на данную категорию людей, чтобы они выполняли все их требования и указания.

Три неповнолітні дівчини, яких змусили до проституції, проходять у справі як постраждалі. Решту хвойд оштрафують. Організатора та двох його подільниць від ґрат авторитетні зв'язки не врятували.

Іван Похилько, заступник керівника управління ГУ МВС України в АР Крим:

- Даже после ареста фигурантов довольно длительное время свидетели, потерпевшие по делу боялись давать показания в полном объеме, изобличающие фигурантов.

Слідство у справі закінчене, матеріали спрямовані у суд. Зловмисникам інкримінують сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Cутенери можуть провести за ґратами до 10-ти років. На майно затриманих, нерухомість на південному березі Криму та автомобілі накладений арешт.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.