Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дніпропетровські сутенери організували кілька валютних інтернет-борделів

19 липня 2010, 09:49
Дата ефіру/події: Понеділок, 19 липня 09:49

У ногу з науково-технічним прогресом крокують дніпропетровські сутенери. Просто у середмісті вони організували кілька електронних валютних борделів. Для здешевлення бізнесу в ролі нічних метеликів ділки використовували сільських дівчат. Удень новоявлені жриці кохання старанно вивчали іноземну мову, а вночі через Інтернет  обслуговували любителів онлайнового сексу з Європи та Америки.

Своє злочинне порнокубло організатори законспірували на відмінно. Знайомство та подальше спілкування інтернет-повій з клієнтами відбувалося на кількох імпровізованих порностудіях, обладнаних  у простих міських квартирах. Саме туди, на електронний вогник, постійно заглядали любителі гострих відчуттів зі Сполучених Штатів та Західної Європи.

Максим Рябих, керівник сектору ГУМВС України в Дніпропетровській області:

- Стоимость просмотра 1 минуты ролика порнографического характера для граждан США и Западной Европы составляла от 5 до 10 долларов США за минуту просмотра приватного ролика.

Коли до порностудії завітали правоохоронці, там кипіла робота. Біля веб-камер, озброєні фалоімітаторами, завзято працювали кілька дівуль. Інші спостерігали за процесом. Керувала зйомками поважна й строга дама.

Адміністратор:

- Я администратор и преподаватель английского. В основном все сайты работают на пользователей, которые владеют английским языком.

Максим Рябих, керівник сектору ГУМВС України в Дніпропетровській області:

-  Было выявлено порядка 30 компьютеров с записями роликов порнографического характера, 30 веб-камер, через которые реализовывались порноролики в сети Интернет.

Більшість з двадцяти семи затриманих жриць електронного кохання - мешканки сільських районів Дніпропетровщини. І робота, і платня їх цілком влаштовували.

Повія:

- Это своеобразная работа коммуникабельная. Общение с пользователями. Это своеобразный дополнительный заработок.

Повія:

- Проведение всяких там разговоров, связанных с интимными делами.

- А как давно вы здесь работаете?

- 4 месяца.

- А почему пошли именно сюда?

- Мне, в принципе, подходит, это нормально.

Адміністратор:

- А какой средний заработок у девушек был?

- Средний - где-то долларов 300-400.

- За какой период?

- Могло быть и за месяц. У каждого по-разному, может и 10 долларов за месяц, некоторые больше.

Проти організаторів підпільної порностудії порушили кримінальну справу. За злочинне використання світової електронної павутини їм світять чималі тюремні терміни.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.