Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На кордоні у Львівській області затримано два мікроавтобуси з косметикою

19 липня 2010, 10:29
Дата ефіру/події: Понеділок, 19 липня 10:29

Косметика, а також побутова техніка та автозапчастини, користуються найбільшою популярністю у контрабандистів. Нещодавно львівські УБОЗівці затримали два автомобілі, що перетнули державний кордон України, не сплативши ані копійки мита. Хоча вартість елітної косметики дорівнювала мільйону гривень.

Мікроавтобуси з косметикою затримали неподалік від пункту пропуску "Шегині". Вони щойно перетнули кордон. Машини зупинили УБОЗівці. Попросили водіїв показати документи на товар, та ті лише руками розвели.

Василь Телиця, керівник УБОЗ ГУМВСУ у Львівській області:

- Було затримано два мікроавтобуси, які перевозили косметику. Загальна вартість - близько мільйона гривень. Товар зараз вилучений. Порушена кримінальна справа.

Правоохоронці кажуть: за офіційне оформлення вантажу спритники мали сплатити мито - близько 400 тисяч гривень. Та вирішили зекономити. Тож перевезли крам нелегально.

Василь Телиця, начальник УБОЗ ГУМВСУ у Львівській області:

- Цей товар перетнув польську сторону, на нейтральній території перегружали вже в інші мікроавтобуси і ними вже перевозили.

За фактом контрабанди порушили кримінальну справу. Є підозри, що ділки мали намір продавати косметику на Львівщини та в інших областях.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.