Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі охоронець став на шляху у закоханого, за що поплатився життям

19 липня 2010, 10:02
Дата ефіру/події: Понеділок, 19 липня 10:02

Кохання - страшна, а іноді й убивча сила. Одесит, котрий щодня ходив до своєї подружки на роботу з квітами та віршами, одного дня потрапити туди не зміг. Охоронець лікарні став на заваді надокучливому залицяльнику. Що з цього вийшло - в наступній історії.

Убитого охоронця в підсобці приватної клініки виявив його напарник, який заступав на зміну. Шукаючи душогуба, стражі порядку опитали медперсонал. Згодом з'ясували: конфлікти виникали лише з закоханим парубком, який переслідував санітарку.

Сергій Перепічко, заступник керівника відділку Приморського РВ міліції:

- Приходил в любое время дня и ночи, утром, вечером, дарил ей цветы. Также была получена информация, что он ее неоднократно избивал возле ворот данной клиники, но вмешались охранники и с ней ничего не случилось.

Цього разу молодик завітав опівночі. Переліз через огорожу і знову натрапив на охоронця. Той пояснив, що впустити не може і виштовхав утришия. Чолов'яга вирішив залити образу пивом. Після четвертого літра надумав помститися.

Сергій Перепічко, заступник керівника відділку Приморського РВ міліції:

- Вернулся в середине ночи туда же в сторожку к охраннику, ворота были не закрыты. Охранник забыл закрыть ворота. Зашел, охранник спал на столе, сидя на стуле. Предметом, который подпирал двери, металлическим, охраннику было нанесено 15 ударов по голове.

У вбивстві зловмисник не розкаявся. Навпаки, наступного дня надіслав коханій дівчині чорну троянду - аби залякати. А згодом - білу, на знак примирення. Та замість відповіді по вбивцю прийшли правоохоронці. Тепер 15 років знаки уваги він отримуватиме, хіба що, від сокамерників.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.