Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині викрили "знатного" самогонщика

23 липня 2010, 13:10
Дата ефіру/події: П’ятниця, 23 липня 13:10

Так, не діставайся ж ти нікому! Мешканець Ізяслава, що на Хмельниччині, порядком здивував правоохоронців та журналістів своїм вчинком. За кілька хвилин він спустошив чотири десятки діжок з брагою! Ні, не в себе, а вилив просто під ноги недобрим гостям. Так чоловік намагався позбутися доказів свого чорного бізнесу. Однак міліції й без того було за що причепитися.

Величезний маєток на березі озера. Триметровий паркан, загратовані вікна. Господар - відомий в окрузі самогонник. По його душу стражі порядку приходять не вперше.

Правоохоронець:

- Открийте, міліція! Відкрийте, або будемо ламати двері.

Міліціянти, свідки, журналісти - гості очікувані, але не бажані. Чоловік з дружиною, дітьми та найманими працівниками закривається зсередини. Правоохоронці беруться за лома. На порозі їх зустрічає справжній потоп. Звідусіль ллється біла рідина. Запах не лишає сумнівів - брага. Та зразки все одно відправляють на експертизу.

Іван Ящук, керівник Ізяславського РВ міліції:

- Під час обшуку вилучено частину цієї браги, направлено на дослідження. На даний час дослідження дало, що дійсно це є брага.

Сорок діжок хмільної рідини господар спорожнив з рекордною швидкістю. Але позбутися доказів свого чорного бізнесу не зміг. Сотні приготовлених пластикових пляшок для розливу, ящики дріжджів. Самогонник мовчить - у бій кидається дружина.

Дружина затриманого:

- Це дріжджі, оце?

- Це не дріжджі, жіночка, це бутилки…

- Треба було відкрити!

- Для кого відкрити?

- Для нас! А ви хто такі, прийшли сюди зі своєю гармошкою відкривати.

- Почему?

- А коли сексом ми будемо з чоловіком займатися, ви поряд знімати будете?

- Постанову ми вам показали.

Що далі обшук, то більше сюрпризів. У шафах колекції годинників, фотоапаратів, мобільних телефонів, чужих посвідчень, на дворі десятки велосипедів. Правоохоронці припускають: речі крадені. Ними за самогон розраховувалися місцеві пияки.

Іван Ящук, керівник Ізяславського РВ міліції:

- Під час обшуку також вилучено ряд речових доказів, вилучено багато велосипедів, близько 40. Наразі вилучені предмети працівниками міліції перевіряються, чи не є вони краденими.

Варіння горілки, скупка краденого. Міліціянти запевняють: статті потягнуть на чималий строк. Місцеві кажуть: на совісті лиходія ще й смерть жінки. Та біля самої брами випила браги, заснула поруч на березі і скотилася в воду. Ще одного чоловіка за схожих обставин встигли врятувати. Покарання спритникові визначить суд. Правоохоронці заспокоюють: ближчими роками біля горезвісного маєтку п’янички не вештатимуться - їхній годувальник сидітиме за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.