Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міжнародну ЗГ, що займалася проституцією, викрито в Криму

2 серпня 2010, 12:50
Дата ефіру/події: Понеділок, 2 серпня 12:50

Курортний сезон у розпалі. До Криму приїздить дедалі більше туристів. Разом з ними на півострів звідусіль квапляться "нічні метелики". Міжнародну злочинну групу, що спеціалізувалася на наданні сексуальних послуг, викрили правоохоронці в Ялті.

Повії працювали на території готельного комплексу "Ялта - Інтурист". Командувала в кублі розпусти громадянка Росії. Бандершу затримали в кафе, де вона смакувала каву.

Затримана:

- Почему Вы волнуетесь так? - Я не волнуюсь. Налетела куча людей. Может вы бандиты?.. - Мы же не в масках. Милиционеры, тем более, что показали вам удостоверение... - Подошли схватили за руки. Неизвестно, на каком основании. -А вы не знаете? -Я не знаю.

За сусіднім столиком під наглядом "мамки" чекали клієнтів хвойди: дівчата з України та Росії. Судячи з усього, фірма інтим-послуг існувала тривалий час, сутенерка мешкала в дорогому номері готелю.

Затримана:

-Давно здесь? - Два с половиной месяца. - И все это время отдыхаете? Ну а источник дохода? - Любовник богатый. Воздух мне полезен крымский.

Слідство з’ясувало, що на спритницю працювали більше десяти дівчат. Година роботи кожної: 200 доларів. Добовий прибуток у сезон: понад 3000 доларів.

Іван Похилько, заступник керівника управління ГУ МВС України в АР Крим:

- В настоящее время организатор ПГ, гражданка России арестована, и проводятся дальнейшее мероприятия по документированию деятельности ПГ в целом и привлечению всех ее участников к уголовной ответственности

У номері бандерші вилучили велику суму грошей. Відносно росіянки порушили кримінальну справу за статтею "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією". Тож пані з комфортного номера в готелі може принаймні на чотири роки перебратися на незручні нари. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.