Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Маріуполі збочинець зґвалтував трирічну дитину

4 серпня 2010, 14:17
Дата ефіру/події: Середа, 4 серпня 14:17

Зґвалтував дитину й ледь до смерті не забив! У Маріуполі збочинець познущався з трирічної дівчинки. Нападник підійшов до неї посеред білого дня, коли вона бавилися на подвір’ї, й запропонував піти подивитися цуценят. Далі: взяв малу за руку й повів до під'їзду багатоповерхівки, де ґвалтував просто на сходах. Міліціянтів мешканці будинку запевняють, що нічого не чули, але деякі сусіди подейкують: насправді побоялися вийти.

На сходах ні душі, в під'їзді тиша. Про страшну трагедію нагадують лише плями крові. Її втратила 3-річна Віка. Непритомну дівчинку знайшли між поверхами близько другої дня.

Іван Бабаєв, керівник відділу Маріупільського МУ міліції:

- В дежурную часть Жовтневого райотдела поступило сообщение о том, что в доме 272 по бульвару Шевченко между седьмым и восьмым этажами обнаружено тело девочки в бессознательном состоянии.

Закривавлену дитину терміново відвезли до лікарні. Медики шоковані - дівчинку зґвалтували! На маленькому тільці жодного живого місця, розбита голова, ушкоджене око.

Тетяна Іванова, старша сестра гінекологічного відділу Маріупільської лікарні:

- Мы были шокированы, конечно, всем отделением. Были вызваны специалисты на эту девочку, делалось все возможное, получала она тоже все медикаменты по назначению врачей.

Страшна звістка про скалічену ґвалтівником крихітку миттю облетіла місто. До лікарні рушили люди: хто з ліками, хто з грішми, хто з іграшками.

Тетяна Іванова, старша сестра гінекологічного відділу Маріупільської лікарні:

- Я тоже была шокирована, потому что такой натиск людей на такое горе - это очень трогательно, говорить об этом, потому что и мурашки проходили по телу, когда люди приходили, даже не называли своих имен и фамилий, ни должностей, они приходили и оказывали посильную помощь для этого ребенка.

Та людської уваги не вистачило для порятунку Віки того страшного дня. Не на камеру сусіди зізнаються: крики дитини чули, але вийти на допомогу ніхто не наважився. Лише коли настала тиша, викликали міліцію. Правоохоронці одразу з’ясували: дівчинка мешкає в сусідньому будинку. Вдень, як завжди, вийшла на прогулянку з семирічним братиком. До компанії дітлахів підійшов незнайомець, запросив їх погратися з цуценятами. Та взяв із собою лише Віку, схопив за руку й повів геть. Що сталося потім, дівчинка майже не пам'ятає. Медики твердять: у малої не лише фізичні травми, а й глибока психологічна. Утім від допомоги психологів мати дитини категорично відмовляється.

Людмила Черепко, старша операційна сестра Маріупільської лікарні:

- Мама отказалась от услуг психолога (у нас в больнице есть психолог), и от услуг психолога от комитета по делам детей отказалась и для девочки, и для самой себя, считает, что она не нуждается в услугах психолога.

Із лікарні Вікторію виписали в задовільному стані. Медики запевняють: усі фізичні травми невдовзі загояться, душевні - лікуватимуть уже близькІ.

Натомість маріупільські правоохоронці шукають ґвалтівника. За описами дітей склали фоторобота. Худорлявий чоловік 25-35 років. Волосся чорне, зачесане назад. Над правою бровою шрам. Міліціянти закликають усіх, кому щось відомо, негайно їх повідомити.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Дебил
Арина 01.05.2017, 12:33 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.