Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині затримали чоловіка, який вирощував коноплю на городі

4 серпня 2010, 14:45
Дата ефіру/події: Середа, 4 серпня 14:45

На Львівщині затримали чоловіка, що, на занедбаній базі відпочинку, вирощував коноплі. Кожну рослинку він дбайливо доглядав. І охоче розповів правоохоронцям про своє невеличке господарство.

Затримали чоловіка вдосвіта. Він, нічого не підозрюючи, спокійно спав у своїх чималих володіннях: на закинутій базі відпочинку поблизу Нового Роздолу, де третій рік працює сторожем.

Кирило Самойленко, керівник управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Затримано громадянина, який був охоронцем вказаного пансіонату та на вказаному пансіонаті було виявлено особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, в кількості 57 кущів.

Розпочав вирощувати канабіс чоловік три роки тому. Насіння тоді йому привезли аж з Голландії. Цьорічний урожай вирощений із власної розсади. Кожного кущика Сергій дбайливо поміщав в окремого горщика. Які треба - підв'язував.

Сергій, затриманий:

- Звичайна рослина. Насіння. Паросток. Саджанці висаджуєш. І, якщо щось бракує, додати.

Торішній урожай чоловіка - троє відер конопель. Тоді вирощував їх на полі, за два кілометри від бази відпочинку. Цьогоріч вирішив господарювати ближче до оселі. Переконує: вирощеного не продає, лише інколи пригощає зіллям друзів та гостей, що навідуються до нього.

Сергій, затриманий:

- До тебе ж коли приходять, ти ж чарочку наливаєш гостям. І я пропоную, хто хоче курнути. Хто хоче - курить. Хто хоче - не курить.

Загалом, усю свою діяльність чоловік називає великим експериментом. Хоча й розуміє, що це поза законом.

Сергій, затриманий:

- Так, я порушив закон, але я вважаю, що закон недосконалий насправді. Поганого я ж дійсно нікому не робив. Я ось вирощую собі, курю собі.

Працівники міліції вилучили весь урожай конопель, згодом, за рішенням суду, кущі знищать. За кримінальним кодексом України незаконне виготовлення, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів карають позбавленням волі на термін від трьох до восьми років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.