Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині 17-ро людей отруїлися, погулявши на весіллі

11 серпня 2010, 12:41
Дата ефіру/події: Середа, 11 серпня 12:41

17-ро людей потрапили на лікарняні ліжка в Тлумацькому районі Івано-Франківської області. Всі вони погуляли на весіллі. Медики констатували харчове отруєння, причини якого нині з'ясовують. Проте вже є припущення, що винна в усьому спека.

До остаточних висновків фахівці не беруться категорично заявляти про те, чим саме отруїлися гості. Припущень багато: розглядають навіть імовірність сальмонельозу. Свідчення самих постраждалих неоднакові. Одні кажуть, що їли рибу, інші - кавуни. Ще хтось поласував яєчними делікатесами та салатом, приправленим майонезом. У поєднанні зі спекотною погодою, кажуть медики, кожен із цих продуктів міг становити потенційну загрозу.

Павло Мудрик, завідувач інфекційного відділення Тлумацької ЦРЛ:

- Хворі поступили зі скаргами на підвищену температуру, тошноту, в деяких хворих була рвота. Але не у всіх. Болі в животі, понос.

Родина молодої в розпачі. Кажуть, перед односельцями незручно: така знеслава на все село. На весіллі гуляло багато людей, а зле стало тільки декому. Страви господарі готували самі. Їли разом із гостями - і нічого.

Любов Голинська, мати нареченої:

- Узяли аналізи з усього. І хай мені скажуть - чи в мене щось було заражене - кавуни, вода, солодке, ковбаса. Хай мені скажуть.

Перший хворий поступив до лікарні вже наступного по весіллі вечора. Решта, переважно, старші жінки, вже наступного дня. Зараз їхньому життю нічого не загрожує. В лікарні постраждалі пробудуть кілька днів, а там стануть відомі висновки експертів. Попередній діагноз - гостра кишкова інфекція.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.