Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині 27-річний розбійник гвалтував жінок похилого віку

17 серпня 2010, 13:14
Дата ефіру/події: Вівторок, 17 серпня 13:14

Розбійник-геронтофіл на Миколаївщині. Останнім часом у Первомайську поширилися чутки про збоченця, котрий грабує і ґвалтує жінок похилого віку.

Сімдесятишестирічна Раїса Данилівна про збоченця знає не з чуток, бо сама стала об’єктом його нападу. Каже, саме поралася в городі.

Раїса Данилівна, постраждала:

- Я отак тільки шагнула - і в мене верьовка на шиї. Він начав стягувати верьовку, потянув, розвернув мене і кинув сюда на пол. Я лежала сюди ліцом, сів на мене і став душити.

Пенсіонерка мало не знепритомніла. Нападник почав знімати з неї золоті прикраси. Та цього йому виявилося замало.

Раїса Данилівна, постраждала:

- Тоді він мене розвертає, веде на цю кровать, ставе от так, сняв з мене труси і начав мене насіловать.

Натішившись, невідомий наказав жертві не ворушитися, доки він не піде. Налякана пенсіонерка не пам'ятає, скільки часу лежала обличчям до ліжка. Боялася, що кривдник повернеться і вб'є її. Коли підвелася, одразу викликала міліціянтів. А вони, гарячим слідом затримали втікача.

Андрій Аркушенко, керівник Первомайського МВ міліції:

- Этот человек ранее судим, он находился в местах лишения свободы, недавно освободился, был судим за аналогичные преступления.

Міліціянти з'ясували, що після звільнення чоловік навідався не тільки до Раїси Данилівни.

Андрій Аркушенко, керівник Первомайського МВ міліції:

- Преступления совершал среди бела дня, выбирал жертву, заранее объезжал на велосипеде дачные участки, присматривался к пожилым женщинам, которые не могли дать отпор. Объектом посягательства были золотые изделия. Иногда пытался удовлетворить свою половую страсть.

Тепер двадцятисемирічного збоченця судитимуть. Щоправда, зізнається він тільки у розбої. Ґвалтування заперечує. Бо добре знає, як таких зустрічають на зоні.

Затриманий:

- Я не буду отвечать без адвоката.

Натомість слідчі вважають, доказів досить. І заспокоюють пенсіонерок, що їхнього кривдника надовго ізолюють від суспільства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.