Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині за спробу згвалтування вітчим зарізав пасинка

18 серпня 2010, 15:18
Дата ефіру/події: Середа, 18 серпня 15:18

За намагання зґвалтувати вітчим убив пасерба, а потім відрізав його статевого органа. Чоловік у стані афекту двічі штрикнув залицяльника, і, про всяк випадок, підстрахувався й відтяв йому пеніса.

Випивали в кав’ярні, продовжили чаркувати в полі, куди прихопили з собою літру оковитої. Так відпочивали вітчим і пасинок. Під палючим сонцем чоловіків розморило, й молодшого потягло на інтим.

Володимир Клундук, керівник відділку Червоноармійського МВ міліції:

- Потерпевший, после распития спиртных напитков, начал домагаться, предъявлять претензии и вынашивал намерения вступить с ним в половую связь.

Вітчим від такої пропозиції очманів. Почав лаяти на всі заставки пасинка, той накинувся на з кулаками, старший чоловік схопив ножа.

Затриманий:

- Вот так ударяю, немного еще провел, вытаскиваю, я его его толкаю - он падает. Он поднимается, я тогда беру его за голову и в шею, я протянул.

Продовжив різати вже мертве тіло - відтяв парубкові пеніса. По тому спокійно пішов додому спати. Закривавленого трупа знайшов дачник, що простував через поле на город. Одразу повідомив правоохоронців. Шукали підозрюваного у скоєнні цього злочину недовго.

Володимир Клундук, керівник відділку Червоноармійського МВ міліції:

- Отчим попал к нам в подозрение, сразу был задержан, и с ним была беседа, в ходе которой он и признался в совершении преступления, написал явку с повинной.

Тепер міліціянти чекають на результати експертизи - вона має визначити психічний стан затриманого.

Андрій Марин, слідчий Червоноармійського МВ міліції:

- Необходимо провести комплекс экспертиз: судебно-медицинскую, судебно-психологическую,  иммунологические, и так далее. После проведения этого комплекса все станет на свои места.

У чоловіка є два варіанти: перший - подорож до психічної лікарні, другий - десятирічка у в'язниці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.