Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині бувалий шахрай обдурив три десятки пенсіонерів

19 серпня 2010, 15:58
Дата ефіру/події: Четвер, 19 серпня 15:58

Три десятки пенсіонерів стали жертвами підстаркуватого шахрая на Миколаївщині. Чолов’яга вишукував людей похилого віку, пропонував їм усілякі добра й видурював у них гроші. Щоденний прибуток спритника сягав тисячі гривень.

Із 56-ти років життя тридцять Михайло відсидів у в'язниці. Виходив на певний час - і знов повертався. Усі терміни - за шахрайство. Чолов’яга розповідає: до кримінального ремесла взявся через грабіжників.

Михайло, затриманий:

- Я освободился в 2003 году, в Корсунь-Шевченковском меня выставили, забрали справку об освобождении, что я только с зоны, и в тот же день меня ограбили. И я сказал: "Они забрали у меня, теперь я буду".

Дурив шахрай усіх однаково. Ходив вулицями, переважно, приватними садибами, та розпитував, де мешкають старі немічні люди.

Михайло, затриманий:

- Я заходил, представлялся или сотрудником церкви, или сотрудником ЦСО и доставал простую тетрадь, записывал там наименования продуктов, сам ставил цены. И они говорят: мы хотим брать то, то, то, называли, давали деньги. Я брал деньги - и уходил.

За день збирав більше тисячі гривень. Гроші чолов'яга, як справжній бабій, витрачав на жінок. У міліції вже підрахували, скількох стареньких обібрав шахрай.

Андрій Аркушенко, керівник Первомайського МВ міліції:

- Таких случаев в настоящее время около 20 в городе Первомайске. Данный человек сейчас задержан, проводятся следственные действия, устанавливаются лица, у которых были совершены такие… Которые потерпели от этих противоправных действий.

Міліціянти вкотре попереджають: "Пильнуйте!" Адже шахраї можуть не тільки пропонувати дешеві продукти, а й закликати поміняти нібито старі гроші на нові. Не соромтеся перевіряти документи в соціальних та інших працівників. А якщо виникла підозра, одразу телефонуйте до міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.