Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму волоцюга вбив свого коханця милицею

24 серпня 2010, 15:10
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 серпня 15:10

Один волоцюга вбив іншого милицею у Сімферополі. Звичайний побутовий злочин, якби не мотив - кохання. Безпритульні були нетрадиційної сексуальної орієнтації, і до трагедії жили як сім'я.

Свідок:

-Около 11 часов вечера я услышала душераздирающий крик: кричал мужчина. Он не просил о помощи, а кричал, как будто его сильно били. Сначала сильно кричал, потом уже стонал. Во дворе было темно, я ничего не видела, но была слышна какая-то возня, шум... Соседи вызвали милицию.

Коли на місце приїхали правоохоронці, виявили закривавлене тіло безхатченка. Його вбивці не було. Таксисти, що працюють на залізничному вокзалі, розповіли: цього чоловіка останнім часом бачили з парубком, також волоцюгою.

Рустем Аджіаметов, оперуповноважений сектору Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- С утра  был составлен фоторобот, нарисован портрет мужчины, приглашали художника, нарисовали портрет. Действительно, был такой парень, который занимался попрошайничеством на ж/д вокзале

Парубок з'явився на півострові нещодавно й одразу пристав до старожитця кримської столиці, який уже давно обтирався на вокзалі. Чоловіки уподобали місце під мостом й оселилися разом. Заробляли на пляшку жебракуванням. Про їхню нетрадиційну сексуальну орієнтацію знали на вокзалі всі: від прошака до двірника. Того вечора старший зажадав від молодшого вдатися до любовних утіх у незвичному місці, коханець не погоджувався. Виникла сварка, потім почали битися.

Станіслав Гуляєв, слідчий Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- Указанное лицо пояснило, что наносило потерпевшему удары костылем в область носа.

Навіть коли немолодий коханець, захлинаючись кров'ю, впав, парубок і далі гамселив його. Зрештою розтрощив милицю, а голову нещасного перетворив на криваве місиво. Вбивцю міліціянти затримали наступного дня. Щоправда, парубок не міг пригадати ні свого прізвища, ні звідки він родом. Згодом правоохоронці з’ясували: хлопець із Хмельницького, йому 17 років, має батьків, від яких уже вісім разів тікав. Його розшукували як безвісти зниклого.

Станіслав Гуляєв, слідчий Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- Подозреваемый является инвалидом 1 группы по психическому заболеванию. В настоящий момент он проходит стационарную экспертизу в  психиатрической больнице г. Симферополя.

Долю парубка вирішуватимуть після закінчення  експертизи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.