Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині відразу після звільнення чоловік знову загримів за грати

25 серпня 2010, 16:36
Дата ефіру/події: Середа, 25 серпня 16:36

Вкрав, випив - до в'язниці! Надшвидке затримання - на рахунку луганських міліціянтів. Вони скрутили 38-річного вуличного грабіжника. Із поцупленого гаманця злочинець тільки встиг придбати пляшку пива.

Надкоротке звільнення - надшвидке затримання! Два власні рекорди примудрився побити 38-річний уродженець луганського міста Стаханова. Щойно відбув термін за ґратами в Росії і повертався на батьківщину. Коштів вистачило тільки до Луганська. Поповнити їх узявся звичним шляхом - крадіжками. Жертви довго не шукав - полювання відкрив поблизу автовокзала. На безлюдній темній вулиці вхопився за сумку першої-ліпшої перехожої.

Андрій Корнієнко, співробітник міліції Ленінського РВ УМВСУ в Луганській області:

- Примерно в 20.40 от оператора получили информацию о том, что на улице Краснодонской возле онкодиспансера неизвестный открыто выхватил у женщины сумку, в сумке находился кошелек с деньгами.

52-річну жінку лихо настигло біля каплички онкодиспансеру. Прийшла до церкви помолитися. Засиділася. Додому рушила затемна. Грабіжника спочатку намагалася наздогнати. Зрештою викликала міліцію. Ледь встигли скласти портрета злочинця, як розшукуваний з'явився сам. Свого кривдника постраждала впізнала одразу. За мить з'ясувалося: не з повинною прийшов чоловік - заблукав у темряві, і за іронією долі прийшов на місце злочину. Навіть поцуплені 100 гривень розтринькати не встиг.

Затриманий:

- Я пошел, купил пачку сигарет, бутылочку пива и хотел взять такси, а потом у меня там пакет остался с вещами, сумочка, я пошел за этой сумочкой и запутался, где я ее оставил.

Три класи школи, жебракування, крадіжки. Чоловік, не соромлячись, переказує правоохоронцям усе своє життя. Скаржиться, циганська доля складна: не вмієш гадати - залишається красти.

Затриманий:

- Вы когда совершали, вы знали, что совершаете преступление?

- Конечно, а что делать, гадать не умею.

- А попросить?

- Не дают. И даже на автобус не пропускали, просил - пустите до Стаханова - бесполезно.

Затриманий запевняє: хотів повернутися до дружини з сином. П'ять років чекав - не доїхав півсотні кілометрів. Слідчі запевняють: цю коротку відстань грабіжникові доведеться долати ще довше - за чергову крадіжку йому світить шість років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Правильно, а почему он так сделал? ответ: чтобы снова сесть в тюрьму. На Луганщине работы для нормальных нет, не то что для бывших заключенных. А в тюрьме хоть накормят.
Сергей 21.12.2011, 14:43 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.