Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині обурений клієнт убив сутенера та покалічив повію

26 серпня 2010, 14:50
Дата ефіру/події: Четвер, 26 серпня 14:50

Обурений клієнт убив сутенера та спотворив його дружину-повію. Така катавасія відбулася на Хмельниччині. Винуватець лиха так злякався, що втік додому та сховався в шафі.

Вона займалася проституцією, а він охороняв її спокій. Такий сімейний бізнес мали 31-річна хмельничанка та її 25-річний співмешканець. Того вечора все йшло як зазвичай. Чоловік провів дружину до траси, де та працювала. Невдовзі на таксі під'їхав двадцятитрирічний молодик. Домовилися про оплату, і поїхав до найближчої крамниці по шампанське. Коли повернувся, всі втрьох "обмили" зустріч. Потім "охоронець" пішов купити горілки, а "солодка парочка" взялася до справи. Акт любові теж вирішили відзначити розпиттям спиртного.

Дмитро Бездітний, старший слідчий МВ міліції м. Хмельницького:

- Під час цього розпиття в них виник конфлікт, під час якого хлопець, схопивши, на землі яка лежала, розочка, тобто горловина пляшки з-під пива, уламок, почав ним наносити удари співмешканцю дівчини в область шиї. Після удару хлопець упав.

Затриманий:

- І виходить, що він якось повалився сюди ось так ось, але несповна, я його вдарив отак.

- Рукою?

- Рукою.

- Сильний удар був?

- Ну я вдарив, як міг.

Сутенер упав на землю, а хлопець продовжував його бити. За свого співмешканця вступилася жінка, і далі хлопець гамселив обох.

Дмитро Бездітний, старший слідчий МВ міліції м. Хмельницького:

- Хлопець далі почав наносити дівчині тілесні ушкодження горловиною пляшки з-під пива, внаслідок чого були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді порізів. Порізів обличчя, порізів рук, та інші тілесні ушкодження.

Затриманий:

- Я уже і так бив, і так, просто щоб вирватися з цього, розумієте? Воно в же в мене якось зажалось, і я… я вже оборонявся.

Нині над парубком триває слідство. Це буде вже друга його судимість. Перша хлопця так нічому й не навчила.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.