Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Полтавщині самогубство дівчини допомогло викрити порностудію

1 вересня 2010, 10:13
Дата ефіру/події: Середа, 1 вересня 10:13

Полтавські оперативники викрили порностудію, для роботи в якій заманювали хитрощами. Дівчата спочатку знайомилися із заможним привабливим чоловіком через Інтернет. Та вже після другого побачення ставали його полонянками.

21-річна громадянка вистрибує із сьомого поверху. Звістка про загадкову смерть миттю облітає невеличке полтавське місто Комсомолець. Уже під час першого огляду оселі міліціянти припускають: мешканка працювала в порностудії.

Ігор Мостовий, керівник відділу ГУ МВС України в Полтавській області:

- Коли робили огляд помешкання, де вона знаходилася, нас зацікавила одна кімната, яка була напічкана апаратурою з підключенням до мережі Інтернет.

Оперативники з'ясували: у власника ще три квартири. Аби дізнатися, що коїться за сталевим входом, міліціянти розпочинають штурм. Першим у кайданках виводять так званого охоронця. Жриця кохання навіть піднятися з підлоги не може. Згодом медики підтверджують: вона "під кайфом". Та й без її свідчень у оперативників вдосталь доказів - наркотики, набір сексуальних забавок, відверте відео в комп'ютері.

Ігор Мостовий, керівник відділу ГУ МВС України в Полтавської області:

- На сьогоднішній час нами встановлено дев'ять потерпілих. Я вважаю, що це не всі, робота тільки почалася. Всі вони ідуть на контакт з міліцією, деякі бояться, інші, як би це сказати, не хочуть оприлюднювати ці місяць, чи два, чи три місяці свого цього рабства, невольного стану і всього, що заставляв їх робити наш фігурант.

Принц у чорній "Тойоті" з квартирою і грішми. Таким поставав перед жертвами молодий сутенер. Із 35-річним чоловіком жінки знайомилися через світове павутиння. Перше казкове побачення - й красуні, наче, закохувалися.

Постраждала:

- Встретились, посидели, как обычные люди, попили кофе. Ну, конечно, он все делал, чтобы понравится женщине.

Ігор Мостовий, керівник відділу ГУ МВС України в Полтавській області:

- На другому побаченні непомітно він підливав в каву, чи чай, чи в інші напої, які пила дівчина, медичний препарат (зараз експерти встановлюють повну його назву), який, так би мовити, подавляв психічний настрій дівчини і розслаблював її до ейфорії.

Із відчуттям неймовірного щастя жіночки їхали до квартири чоловіка. Коли сталеві двері зачинялися, рай ставав пеклом. Вийти з помешкання вже було неможливо. Полонянок пильнував кремезний охоронець. Новий одяг, нова робота, нове життя - вибору в жінок не лишалося.

Постраждала:

- У него в квартире, там женских вещей, всего там куча, он там готов ко всему, вплоть до прокладок и растворителя лака, он все это закупил.

Сто хвилин сексу перед відеокамерою. Таку норму молодички мали виконувати щодня. Коли якась не справлялася - діставала заряд електрошокером, добрячі стусани, або ж її позбавляли їжі й води. Сурове покарання за зайві кілограми або недосконалий макіяж. Глядачі вимогливі - заокеанські, оплата в доларах одразу на банківський рахунок.

Ігор Мостовий, керівник відділу ГУ МВС України в Полтавської області:

- Коли клієнт спілкувався в мережі Інтернет по чату в прямому ефірі з цією моделлю, з його рахунку перераховувалися кошти за кожну хвилину в розмірі один-півтора долари на рахунок.

Половину суми отримувала російська фірма. На її сайті як моделі були оформлені всі жіночки. Решту грошей клав до кишені полтавській сутенер, та своїм підопічним не платив ані копійки. Так молодик бізнесував протягом року, поки одна з полонянок не наклала на себе руки. Тепер троє з п'ятьох злочинців за ґратами, чекають суду. Проти головного фігуранта вже порушили кримінальні справи одразу за кількома статтями. Тож настала черга й молодика дізнатися - як воно в неволі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.