Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Американці підтвердили: у Підгорецькому замку є привиди

1 вересня 2010, 15:53
Дата ефіру/події: Середа, 1 вересня 15:53

У Підгорецькому замку 17-го століття, що на Львівщині, є примари. Це підтвердила американська знімальна група програми "Мисливці за привидами". Три дні вона полювала в палаці за паранормальними явищами, і вражена тим, що там коїться.

Олена Курилова, екстрасенс:

- Замок шокирующий, замок паранормальный, аномальный. И это есть факт.

За місцевими легендами, тутешніми околицями блукає "заклята жінка", дружина колишнього власника замку, графа Яблоновського. Вона покохала козака, й після його загибелі щезла. Інший господар, подейкують, замурував свою дружину у стінах замку. Екстрасенс Олена бачила привида на власні очі.

Олена Курилова, екстрасенс:

- И я четко боковым зрением вижу силуэт - как дымка, как туман девушки. То есть, это женский силуэт, вот типа как длинная ночнушка, рубашка, длинные распущенные волосы.

Раніше на багатьох світлинах, знятих на території замку, можна було розгледіти дивні тіні. Самі ж фотографи їх не бачили. Американці, що використовували надчутливу техніку, підтвердили: привиди є майже в усіх закутках палацу.

Баррі Фіцжерер, мисливець за привидами:

- Ми намагалися знайти будь-які підтвердження легенд, про котрі нам розповіли. Проте виявили, що загадок у замку значно більше, ніж відомо загалові. При цьому ми використововували надчутливу відео- і звукозаписувальну техніку, інфрачервоне випромінювання.

Мисливці за привидами працювали в замку три дні. А обробляти отриману інформацію доведеться з півроку. По тому й оприлюднять результати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
i bachila privida na vlasni ochi vin isnye ne virete priidte i pobachte
Diana 01.06.2016, 09:36 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.