Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Кіровоградщині затримано викрадачів тварин

2 вересня 2010, 10:14
Дата ефіру/події: Четвер, 2 вересня 10:14

На Кіровоградщині затримали двох молодиків, що регулярно оббирали зоокрамниці. Украдених звіряток зловмисники збували на базарі. Там і спіймалися.

Коли злодюжки йшли на свою першу справу - їм ще не виповнилося й 18-ти. Та оборудка виявилася вдалою - із зоокрамниці на околиці міста вони винесли кількох папуг, кролика, хом'ячка й шиншилу. Наступного дня крадених тваринок вигідно збули на місцевому базарі. А далі - пішло-поїхало.

Затриманий:

- Как попадалось. Люди есть-нету. Не было людей - значит, пробовали открывать. Открывали ломиком.

Для нічних візитів молодики обирали зоологічні крамниці, обладнані складськими приміщеннями. Тудою крадії непомітно пролазити до будівель, а потім так само тікали. Не минали хлопці й місцевих міні-супермаркетів. Брали все, що було на похопі - хатню техніку, запчастини, одяг, побутову хімію, канцтовари, парфуми й харчі. Украдений крам несли додому, а потім продавали за півціни.

Андрій Баркар, заступник керівника Світловодського МВ міліції:

- Продавали по різних місцях, у сусідніх районах. Що не встигли продати - було вилучено за місцем їх мешкання та у знайомих та друзів під час проведення обшуків.

Коли під час чергової оборудки на базарі на зап'ястях у злодіїв клацнули кайданки, хлопці почали гірко каятись і скаржитися на долю.

Затриманий:

- Началось все с того, что должен был родиться ребенок. Вот и пошел - денег не было. А ребенок родился с патологией, и на это нужны были деньги.

Проте правоохоронці крокодилячим сльозам віри не ймуть. Кажуть, місце злодія - за ґратами.

Андрій Баркар, заступник керівника Світловодського МВ міліції:

- На даний час проводиться розслідування по цій кримінальній справі. По кількості злочинних епізодів вже нараховується 30 злочинів, і на даний час проводяться слідчі заходи на закріплення слідів даних злочинів.

Крадіїв уже доправили до СІЗО, там вони чекатимуть на суд. За порушення Закону обом загрожує по шість років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А ВОТ ЭТО СМЕШНО ЧИТАТЬ, ЗАЧЕМ ПИШЕТЕ ЛОЖ!ЧТО Ж У НАС ЗА НОВОСТИ ТАКИЕ !Когда во время очередной сделки на базаре на запястьях у воров защелкнулись наручники, ребята начали горько каяться и жаловаться на судьбу! ЖИТЕЛИ ПОЙМАЛИ ЗА НОГИ ! ОДИН ЧТО БЫЛ НА ШУХЕРЕ УБЕЖАЛ ,ВТОРОГО ХОЗЯИН ВЗЯЛ С ПОЛИЧНЫМ !НЕ ЗОООМАГАЗИНА ВООЩЕ!
Андрей 17.09.2010, 13:23 ответить
На Кировоградщине задержаны два молодых человека, которые регулярно обворовывали зоомагазины. Украденных зверушек злоумышленники сбывали на базаре. Там и попались. ДЕЗИНФОРМАЦИЯ! ПОЙМАЛИ ПРЕСТУПНИКОВ ГРАЖДАНЕ ГОРОДА, А НЕ МИЛИЦИЯ ! один из владельцов офиса собственноручно за ноги поймал!ОБВАРОВЫВАЛИ НЕ ИМЕННО ЗООМАГАЗИНЫ! а всё подряд
Андрей 17.09.2010, 13:18 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.