Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаївській області на території дитячого табору знайшли поле конопель

2 вересня 2010, 11:05
Дата ефіру/події: Четвер, 2 вересня 11:05

Наркополя в дитячому таборі! Три тисячі кущів конопель виявили правоохоронці на Миколаївщині поблизу літнього спортивного закладу. На небезпечні рослини натрапили випадково, коли задля профілактики пожеж оглядали навколишні лісосмуги. Тепер розбираються, хто міг висадити дурман.

Ранкова розминка посеред поля. Юні каратисти готуються до змагань. Поки маленькі гості спортивного табору налаштовуються, медитують, правоохоронці прочісують територію. Шукають потенційно-небезпечні осередки займання - натрапляють на наркотичні.

Олег Климик, керівник Березнегуватського РВ УМВСУ в Миколаївській області:

- В ході відпрацювання території на предмет протипожежної безпеки дільничним інспектором міліції, коли він обходив лісовий масив, який предназначений в районі для відпочинку, він обнатужив насадження коноплі.

Насадження рідкі й наче хаотичні. Голова колгоспу зізнається: коноплі в житті бачить удруге та професійним оком вираховує - на полі два різні види зілля. В природі таке поєднання неможливе.

Микола Скорий, голова колгоспу:

- Видите, одна лохматенькая такая, а одна вот высокая, как елочки, там, видите? Такая - пораскидистее. Я думаю, что не может два вида попасть просто так, я считаю. Что это весной при посадке кто-то подсыпал там под трактора, под культиваторы, ну, здесь нужно разбираться.

Міліціянти обіцяють ще до початку змагань у таборі зачистити посадку. Кримінальної справи ще не відкривали - чекають на результати лабораторних досліджень.

А от походження дурману на одному з черкаських полів відоме достеменно. Його власник уже в кайданках.

Дмитро Грищенко, помічник керівника Смілянського РВ міліції в Черкаській області:

- До оперативних працівників кримінального блоку Смілянського міськвідділу надійшла оперативна інформація про те, що раніше судимий 35-річний мешканець міста Сміла зберігає в своєму домоволодінні велику кількість наркотичної речовини марихуани. Було вирішено провести обшук даного домоволодіння. Під час проведення обшуку дана інформація підтвердилася.

Два мішки готового зілля господар навіть не ховав - наркогербарій фасував просто в кімнаті. Переконує: все для власного вжитку.

Затриманий:

- А нащо така велика кількість?

- Використовував для рибної ловлі.

- І як риба ловиться на коноплю?

- Хорошо!

- Клює?

- Да.

Ні риби, ні кайфових полів молодикові не бачити. Навіть якщо суд доведе, що коноплю чоловік не збував, тільки за зберігання йому світить до п'яти років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.