Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині три лиходія познущалися над 27-річною жінкою

7 вересня 2010, 12:12
Дата ефіру/події: Вівторок, 7 вересня 12:12

Троє мешканців Миколаївщини познущалися з жінки. Затягли її до туалету і спробували зґвалтувати. Відмова розлютила виродків, і ті роздягли бідолаху, побили й напівритомну покинули під парканом.

Відпочинок у цій кав'ярні двадцятисемирічна Олена запам'ятає надовго. Спочатку келих вина, далі знайомство й невинна розмова. Та вже за кілька хвилин люб’язні кавалери звинуватили її в крадіжці ланцюжка. Дівчині сказали - має відпрацювати.

Олег Когляк, керівник Новоодеського РВ міліції:

- Употребили достаточное количество спиртного, подсели за столик к потерпевшей, беседовали, и после этого, как она собралась уходить, они ее на улице догнали, затянули в туалет, где начали над ней издеваться и пытались вступить в половую связь в извращенной форме.

Жертву схиляли до орального сексу, але вона відмовилася. Нападників це розлютило.

Постраждала:

- Начав мене тащити в туалет, і там начали бити. Хотіли, щоб я їм зробила міньет, я відмовила, вони почали знущатися, взяли віник і віником сунути мені.

- Ты сопротивлялась?

- А що я можу зробити, коли їх троє?

За віником у хід пішов дрючок. Далі жертві одягли на голову відро й жбурляли в нього каміння. Жінка втратила свідомість, кривдники втекли. Побиту знайшли перехожі й викликали швидку та міліцію. Невдовзі підозрюваних затримали. Кожен з них виправдовується.

Затриманий:

- Они затащили ее в туалет. Хотели дать ей в рот, извиняють за выражение. Я через щель посмотрел - они уже делюгу сделали, и потом она начала звать подружку. Она звала - подружка чи не услышала…

Затримані не знають, чим пояснити свій вчинок. Хіба що, великою кількістю випитого. Слідчі погоджуються, але вважають, що алкоголь розкрив темні риси характеру затриманих. Неадекватною поведінкою вони вирізнялися й раніше.

Олег Когляк, керівник Новоодеського РВ міліції:

- Данное преступление они совершили на почве того, что эти лица, которые вели недостаточно порядочный образ жизни и ранее вели себя дерзко, допускали хулиганские проявления.

Наразі трійця чекає суду. А в їхньої жертви попереду тривале лікування та психологічна реабілітація.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.