Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Полтавський безхатченко за зради зарізав свою колишню коханку

7 вересня 2010, 13:31
Дата ефіру/події: Вівторок, 7 вересня 13:31

Колишню коханку вбив мешканець Полтави. Він дізнався, що за кілька років їхньої розлуки в жінки були інші кавалери. Привід для ревнощів пояснив просто: хоч і жили окремо, та зрідка зустрічалися.

Оголене спотворене жіноче тіло у заростях бур'яну. Жахливу знахідку у передмісті Полтави виявив сімдесятичотирирічний чоловік. Пригадує, виїхав удосвіта на поле накосити трави.

Павло Григорович, мешканець м. Полтави:

- Я здесь косю-косю, нікуди ж не обращаю вніманія, накосив уже пошти мішок. Потом туди ближче підхожу, тут кучи такі травички, підхожу, глядь в праву сторону, дивлюсь - у лощині щось таке лежить. Мені казалося, що вроді таке - фуфайка.

Численні ножові рани на тілі, розкиданий брудний одяг. Переляканий старенький викликав міліцію. Вже за кілька хвилин на місці працювали оперативники. Одразу ж виникла проблема - труп кілька день лежав просто неба, тож встановити особу загиблої було неможливо.

Леонід Людін, заступник керівника Київського РВ міліції м. Полтави:

- На початку розслідування працівники міліції стикнулися з такою проблемою, що неможливо було встановити особу загиблої жінки, так як обличчя в неї було практично відсутнє, а сліди пальців рук по нашим базам даних не значилися. В нашому розпорядженні знаходилися лише фрагменти одягу.

Дві сотні опитаних мешканців прилеглих районів - і перша зачіпка. В такому одязі жінку бачили кілька людей. Вже за їхніми свідченнями складають фотопортрет жертви. Одразу ж виходять на підозрюваного.

Леонід Людін, заступник керівника Київського РВ міліції м. Полтави:

- Після цього активізувалася робота, і була отримана оперативна інформація про те, що один із полтавських бомжів хвастався своїм товаришам про те, що вбив жінку за зраду.

А далі як у детективі - спостереження за землянкою підозрюваного, перевдягання у місцевих волоцюг, засідки у забігайлівках. За кілька днів розшукуваний з'являється. Спочатку чоловік переконує міліціянтів, що нікого не вбивав. Та вже на місці злочину описує зустріч з коханою.

Затриманий:

- Зустрічаю я свою бившую, коханую свою. Потом я їй кажу: "Зая, давай за покой моєї сестри вип'ємо". Вона каже, давай. У мене, каже, горілки немає. "У мене є горілка. У мене є закусить".

Випивали в полі. Розмова мала бути приємною - кілька років не бачилися. Та новини коханої чоловіка не втішили - на його місці побував не один чоловік. Горілка скінчилася, захміліла подруга запропонувала пригадати минуле й зайнятися сексом. Почала скидати одяг, однак ображений коханець бажав помсти. Витяг ножа й узявся штрикати зрадницю.

Затриманий:

- Я наніс їй перший удар під ребро, потом два я наніс сюди, у грудну клітку, потім третій - у гору, трохи вище лоба. Потім останній удар прямо в серце.

Проти чоловіка порушили кримінальну справу. За вбивство йому світить до 15 років. Але слідчі не виключають: лиходій може відправитися до місцевої психлікарні, де встиг відзначитися кілька разів. І тоді стіни медзакладу нагадуватимуть чоловікові про зрадницю - саме там історія кохання двох пацієнтів і почалася.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.